Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Mieluisa työ ja työkaverit löytyivät Smile Henkilöstöpalveluiden kautta

Manu Moisio työskentelee tiiminvetäjänä Riikonen Group Oy:ssä. Hän löysi työpaikkansa loppuvuodesta 2017 Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta. Manu viihtyy nykyisessä työssään ja voisi suositella Smile Henkilöstöpalveluita kenelle tahansa.

Riikonen Group toimii metalliteollisuuden alihankkijana. Yritys toimittaa osa- ja laitekokonaisuuksia ja asentaa ne käyttövalmiiksi. Manun työnkuva Riikonen Groupilla sisältää tiiminvetäjän roolin lisäksi koneenasentajan tehtäviä.

– Tiiminvetäjän tehtäviin kuuluu esimerkiksi yleinen asioiden hoitaminen, sähköpostien lähettely ja joukkueen ylläpitäminen, Manu kertoo.

Työssä parasta ovat vaikutusmahdollisuudet

– Tykkään tiiminvetäjän työstäni, koska voin vaikuttaa asioihin todella paljon. Sitä en pystyisi tekemään asentajana. Tiiminvetäjän työ sopii minulle, koska tykkään organisoida asioita, Manu pohtii.

“Voin suositella Smile Henkilöstöpalveluita kenelle vain.”

Manu on työskennellyt Riikonen Groupilla noin seitsemän kuukautta. Hän siirtyi nykyiseen työpaikkaansa Valmet Automotivelta, missä hän teki ovia. Uusi työpaikka löytyy netistä Smile Henkilöstöpalveluiden sivuilta.

– Parasta työssäni on se, että pääsen vaikuttamaan asioihin ja kehittämään niitä, Manu sanoo.

Ilmapiiri saa viihtymään töissä

Manu viihtyy työssään Riikosella ilmapiirin vuoksi. Työkavereiden kanssa on helppoa tulla toimeen, ja esimiehet ovat joustavia ja todella mukavia.

– Löysin Smile Henkilöstöpalveluiden kautta hyvän työpaikan ja hyvät työkaverit. Voin suositella Smile Henkilöstöpalveluita kenelle vain, Manu iloitsee.

Smile Henkilöstöpalvelut on henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja henkilöstövuokraukseen ja rekyrytointeihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi