Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Smilen toiminta on nimensä veroista

Ossi Möttönen tekee kirvesmiehen töitä Smile Henkilöstöpalveluiden kautta. Hänen mielestään Smilen toiminta on nimensä veroista, ja vaihtelevia työtehtäviä löytyy helposti. Lisäksi Smile kohtelee kaikkia työntekijöitä tasavertaisesti.

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Ossi tekee Smilen kautta kaikenlaisia kirvesmiehen töitä, kuten sisä- ja ulkotimpurin tehtäviä sekä muottitöitä. Ennen Smilelle päätymistä hän kokeili työskentelyä useiden yritysten kautta, mutta Smilella hän on pysynyt alkuvuodesta 2017 saakka.

– Ilon kautta töihin -sanonta tukee todella hyvin omia arvojani. Kun ilon kautta pääsee tekemään töitä, niin silloin työskentelystä nauttii ja pystyy tekemään parasta jälkeä, Ossi toteaa.

Vaihtelevia työtehtäviä löytyy aina

– Vuokrafirmoissahan on se, ettei ole koskaan niin sanotusti vakituista hommaa. Tätä kautta olen kuitenkin työllistynyt paljon paremmin juuri niihin hommiin, joita olen halunnut tehdä, Ossi sanoo.

“Työ ei ole pelkästään samaa asiaa, mitä on tottunut tekemään, vaan tätä kautta pystyy tekemään erilaisempiakin hommia.”

Ossi arvostaa vuokratyön tuomaa joustavuutta. Hän on kiinnostunut työskentelemään uudisrakennuskohteissa, mikä ei välttämättä olisi aina mahdollista, jos työskentelisi vakituisena tietyssä yrityksessä. Smilen kautta on aina löytynyt hänelle mielenkiintoisia kohteita.

– Smile tarjoaa todella paljon kehittävääkin puolta. Työ ei ole pelkästään samaa asiaa, mitä on tottunut tekemään, vaan tätä kautta pystyy tekemään erilaisempiakin hommia. Aina löytyy erilaisia hommia. Se ilo pysyä töissä tulee senkin kautta, Ossi miettii.

Kaikki työntekijät ovat samalla viivalla

Ossin mukaan Smile Henkilöstöpalveluissa kaikki työntekijät ovat samalla viivalla. Eri työtä tekeviä ei kohdella eri tavoin, vaan kaikki ovat yhtä arvokkaita.

– Toimistollakin jos menee käymään, niin kyllä toiminta kuvastaa firman nimeä. Smile on aina se, mikä sieltä tulee vastaan, ja vastaanotto on muutenkin lämmin, Ossi kertoo.

Smile Henkilöstöpalvelut on henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja henkilöstövuokraukseen ja rekyrytointeihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi