Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tekeville löytyy aina töitä

20-vuotias Mikael Matihalti on saanut Smile Henkilöstöpalveluiden kautta työkokemusta jo monelta eri alalta. Hän pitää Smilea positiivisena firmana, jonka kautta on mahdollista työllistyä nopeasti monipuolisiin työtehtäviin.

Seinäjoella asuva Mikael on työskennellyt Smilen kautta jo muun muassa asfalttityömaalla, pulverimaalaamossa ja ohutpeltitöissä. Tällä hetkellä merkonomiksi valmistunut Mikael työskentelee terminaalityöntekijänä.

– Smilen kautta on löytynyt itselleni jo monta hyvää työpaikkaa, Mikael toteaa.

Vuokratyön kautta kokemusta usealta alalta

– Ensimmäisen kerran kuulin Smile Henkilöstöpalveluista tutulta. Olin tuolloin vielä koulussa, ja juuri 18 vuotta täyttäneenä oli tarvetta keikkaduunille, Mikael kertoo.

“Ammatillisesti olen vuokratöiden ansiosta kehittynyt monella alalla.”

Mikael löysi ensimmäisen vuokratyöpaikan Smilen kautta nopeasti. Vuokratyön tärkeäksi eduksi hän mainitsee sen, että lomia pystyy ottamaan joustavasti esimerkiksi ulkomaanmatkoja varten. Lisäksi vuokratyön kautta on päässyt kurkistamaan monen eri alan työtehtäviin.

– Ammatillisesti olen vuokratöiden ansiosta kehittynyt monella alalla. Uskon, että siitä on varmasti hyötyä tulevaisuudessa, Mikael tuumaa.

Smilella kuunnellaan työntekijän toiveita

Mikaelin mielestä Smile kohtelee työntekijöitä hyvin yksilöinä. Mikaelille on aina pyritty löytämään toiveiden mukaisia, pidempikestoisia keikkatöitä. Hän suosittelisi Smile Henkilöstöpalveluita etenkin ihmisille, jotka tarvitsevat töitä nopeasti ja vaikka vain lyhyeksikin aikaa.

– Jos tänne töihin tulee, niin pitää vähän pystyä heittäytymään. Aina ei löydy välttämättä juuri oman alan hommia, mutta töitä löytyy tekevälle aina, Mikael summaa.

Smile Henkilöstöpalvelut on henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja henkilöstövuokraukseen ja rekyrytointeihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi