Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Trombian avulla Konepalvelu Rauhamäki voi tarjota aiempaa monipuolisempia palveluita

Konepalvelu Rauhamäki on Hollolan ja Lahden alueella toimiva koneurakointiin erikoistunut yritys. Snowekilta hankitulla Trombia-harjalaitteella hoituvat monet kiinteistönhoitoon liittyvät kunnossapitotoimet aina karkean hiekan poistosta pölyn poistoon. Puhdistusjälki sekä tehokkuus ovat hyvin kilpailukykyisiä vastaaviin imulakaisukoneisiin verrattuna.

– Meillä on perheyritys, joka on keskittynyt tiettyjen kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapitoon, kertoo yrittäjä Henri Rauhamäki.

Trombia toimii tehokkaasti

“Monikäyttöisyys on kuitenkin ehkä tässä se avainsana. Trombiaa voidaan käyttää aina karkean hiekan poistosta siihen viimeiseen putsauksen vaiheeseen, kun pöly halutaan poistaa.”

Trombia-harjalaite hankittiin Snowekilta keväällä 2019. Rauhamäen mukaan laitteen puhdistusjälki on hyvin kilpailukykyinen verrattuna vastaaviin imulakaisukoneisiin. Myös työteho on vähintään samalla tasolla. Usein Trombia on jopa huomattavasti tehokkaampi työleveytensä ja ajonopeutensa ansiosta.

– Kun vielä huomioidaan, että Trombia on siirtymäajoissa yleensä vähintään yhtä nopea, niin voidaan todeta, että tehokkuus on vähintään samalla tasolla ja yleensä jopa parempi, Rauhamäki summaa.

– Monikäyttöisyys on kuitenkin ehkä tässä se avainsana. Trombiaa voidaan käyttää aina karkean hiekan poistosta siihen viimeiseen putsauksen vaiheeseen, kun pöly halutaan poistaa, Rauhamäki painottaa.

Hintaluokaltaan kilpailukykyinen kokonaisuus

Rauhamäki muistuttaa, että Trombiaa käyttäessä on toki huomioitava myös yhdistelmän pituus, joka toimii tietyissä tilanteissa ja kohteissa rajoittavana tekijänä. Silloin, kuin kohde on sopiva, on Trombia tehokkuutensa puolesta Rauhamäen mielestä erinomainen vaihtoehto niin sisä- kuin ulkotiloihin.

– Trombian ja käytettävän koneen yhteishinta on varmasti samaa luokkaa kuin yksittäisellä imulakaisukoneellakin. Kun huomioidaan monikäyttöisyys ja se, että hankinta voidaan tehdä muutakin kuin harjausta silmällä pitäen, on hintaluokka varsin kilpailukykyinen, Rauhamäki toteaa.

– Trombia sopii mielestäni erinomaisesti sellaisille yrityksille, jotka toimivat kiinteistöjen tai tiealueiden kunnossapidon parissa ja jotka pystyvät hankinnan kautta työllistämään itsensä ja tarjoamaan monipuolisempia palveluita niille yhteistyötahoille, joiden kanssa toimivat, Rauhamäki kiteyttää.

Snowek Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa erilaisia harjalaitteita, lumiauroja ja muita lisälaitteita katujen kunnossapitoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi