Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

SolveIT kehittää asiakkaan kannalta parhaita ratkaisuja

Martelan tietohallintojohtaja Jari Hammar ja IT-infra Service Manager Mika Vuorelma ovat äärimmäisen tyytyväisiä yhteistyöhön SolveIT Finland Oy:n kanssa. SolveIT on Microsoft-teknologioihin keskittynyt IT-yritys, joka tarjoaa ratkaisuja muun muassa käyttöönotto- ja migraatioprojekteihin sekä tarjoaa vaativia asiantuntijapalveluita. Erityisen arvostettavaa SolveIT:n toiminnassa on Hammarin ja Vuorelman mukaan tapa suhtautua asiakkaaseen.

Toimisto- ja koulukalusteita valmistavan Martela Oyj:n ja SolveIT:n yhteistyö alkoi vuonna 2014. Martelalla kaivattiin vakautta ja selkeyttä työympäristöön sekä ratkaisuja järjestelmissä oleviin ongelmiin.

– SolveIT toteutti meille työympäristön dokumentoinnin ja kartoituksen. He laativat selkeät muutos- ja kehitysehdotukset, joiden avulla ympäristö saatiin paljon vakaammalle tasolle, Hammar kertoo.

Rautaista ammattitaitoa

– SolveIT on infran puolelta tärkein yhteistyökumppanimme. He ovat ammattilaisia, jotka ymmärtävät Microsoftin parhaat puolet ja pystyvät sovittamaan ne Martelan oloihin, Vuorelma selventää.

“SolveIT ottaa aidosti asiakkaan tarpeet ja haasteet omikseen ja hakee niihin asiakkaan kannalta parhaita ratkaisuja.”

Esimerkkinä osaavasta ja aktiivisesta toiminnasta Vuorelma mainitsee tilanteen, jossa SolveIT pysäytti uuden järjestelmän käyttöönoton. SolveIT:n ehdotuksesta Martelalla otettiin käyttöön juuri julkaistu, uudempi järjestelmä, joka soveltui Martelan käyttöön huomattavasti paremmin kuin heidän aikaisempi valintansa.

– SolveIT ottaa aidosti asiakkaan tarpeet ja haasteet omikseen ja hakee niihin asiakkaan kannalta parhaita ratkaisuja, Hammar täydentää.

Poikkeuksellinen ja esimerkillinen palveluasenne

Hammar ja Vuorelma suosittelevat lämpimästi yritysyhteistyötä SolveIT:n kanssa. Asiantuntijayrityksen tekninen osaaminen ja ammattitaito eivät ainoastaan vakuuttaneet Martelan henkilöstöä. Myös erityislaatuinen asenne, jolla asiakkaan tarpeisiin suhtaudutaan, tuottaa asiakastyytyväisyyttä.

– SolveIT:n palveluasenne ja heidän halukkuutensa tuoda asiakkaalle arvoa on poikkeuksellista ja esimerkillistä, Hammar kiittää.

SolveIT on Microsoft-teknologioihin keskittynyt IT-asiantuntijayritys. Yritys on erikoistunut Microsoft-ympäristöihin, sekä erilaisiin käyttöönotto ja -migraatioprojekteihin. SolveIT tarjoaa myös eri käyttöjärjestelmien integrointiin, projektijohtoon ja Linux/Unix-kuntokartoituksiin liittyviä palveluja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi