Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Unelmien koti laadukkailla materiaaleilla

Anni ja Jonne Karinkanta asuvat Oulun Soittajankankaalla. Parin koti on Sonellin rakennuttama vuonna 2017 valmistunut paritaloasunto. Uutta kotia etsiessään Anni ja Jonne vakuuttuivat Sonellin monipuolisesta ja laadukkaasta lähtötasosta.

Jonne Karinkanta toimii kirjanpidon palveluasiantuntijana ja Anni Karinkanta palkanlaskijana. Aiemmin Oulun keskustassa asunut pari ei alun perin aikonut ostaa vielä omaa kotia, mutta kun Sonellilta löytyi sopiva kohde sopivalta alueelta, innostuivat he asiasta.

– Kotimme on paritalokoti, jossa on 77 neliötä, kolme huonetta ja keittiö. Asuimme aiemmin kerrostalossa ja haaveilimme omasta pihasta sekä siitä, että tilaa olisi vähän enemmän. Nyt molemmat ovat tässä samassa paketissa, Jonne kertoo.

– Asumme tässä kahdestaan, ja tämä on rakennettu meille kodiksi, Anni jatkaa.

Korkea lähtötaso ja laadukkuus vakuuttivat

Ennen ostopäätöstä Jonne ja Anni vertailivat useampia erilaisia vaihtoehtoja sekä asuntoratkaisuja. Sonell ei ollut parille aiemmin tuttu rakennuttaja, mutta he vakuuttuivat laadukkaasta ja korkeasta lähtötasosta. Lähtötason materiaalit ja kodinkoneet ovat Jonnen mukaan markkinoiden kärkituotteita.

– Arvostamme tietynlaista laatua, ja kaikki oli alun alkaen jo todella korkealuokkaista, Jonne sanoo.

“Sonell rakensi meille unelmien kodin”

– Haimme modernia ja ehkä hieman erilaista kotia. Sonellilla oli tarjolla muusta massasta poikkeavia ratkaisuja, muun muassa virtuaalinen 3D mallinnusohjelma GBUILDER sekä huomattavasti muita laajemmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan kotiin ja sen sisältöön, Jonne jatkaa.

Aikataulut ja budjetti pitivät tarkasti

Kaupat uudesta kodista tehtiin syksyllä 2016, ja muuttamaan Anni ja Jonne pääsivät vappuna 2017. Pari oli varhain liikkeellä ja sai valita kaikki kotinsa pintamateriaalit itse. Pohjaratkaisua muutettiin keittiön osalta siten, että se vastasi paremmin heidän tarpeitaan. Rakennus valmistui sovitussa aikataulussa sekä sovitun budjetin puitteissa.

– Määrittelimme lisätöille itse budjetin ja pysyimme siinä tarkasti. Sonell ja heidän yhteistyökumppaninsa auttoivat rautaisella ammattitaidollaan meitä valintojen tekemisessä, ja hinta-arvio oli aina todella tarkka, Jonne summaa.

– 3D-mallinnuksen avulla pääsimme virtuaalivierailulle tulevaan kotiimme. Keittiöstä tehtiin myös uusi mallinnus meidän toiveidemme mukaisesti, Anni ja Jonne kertovat.

“Sonell rakensi meille unelmien kodin”

Sonellin asiakaspalvelua pari kuvailee hyväksi. Kommunikointi oli joustavaa, ja viesteihin sekä pyyntöihin vastattiin nopeasti. Omaan rakennusprojektiinsa tyytyväiset Jonne ja Anni ovat suositelleet Sonellia myös tuttavilleen, jotka suunnittelevat uuden kodin hankkimista.

– Kotimme on tilava, valoisa, laadukas ja kivoilla yksityiskohdilla varustettu, he kuvailevat.

– Rakennusjälki on todella siistiä. Ihan ammattirakentajat ovat käyneet kehumassa, että täällä on tehty hyvää ja viimeisteltyä työtä, Anni kiteyttää.

– Olemme suositelleet Sonellia etenkin helpon rakennusprosessin, budjetissa pysymisen, korkean laadun sekä lähtötason perusteella. Sonell rakensi meille unelmien kodin, pari päättää.

Sonell on vuonna 1996 toimintansa aloittanut oulainen rakennusalan perheyritys. Sonell keskittyy rakentamaan asiakaslähtöisiä perheasuntoja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi