Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Aikaa kestävät kalusteet muuttuviin tarpeisiin

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Marjut Martin hankki hänen ja poikansa Urhon asuntoon kalusteita Sotkalta. Muuton yhteydessä Marjut halusi hankkia kalusteet pitkällä tähtäimellä siten, että ne kestäisivät aikaa ja käyttöä niin materiaaleiltaan kuin tyyliltään. Molemmat, sekä äiti että poika, ovat olleet tyytyväisiä tehtyihin valintoihin.

Marjut Martin asuu Espoossa yhdessä 3,5-vuotiaan poikansa Urhon kanssa. Kun Marjut ja Urho muuttivat nykyiseen asuntoonsa, täytyi heidän hankkia sitä varten muutamia uusia kalusteita. Urholle tarvittiin uusi sänky, hylly sekä pöytä. Sen lisäksi halusi Marjut hankkia omaan makuuhuoneeseensa nojatuolin.

– Tavoitteenani oli hankkia huonekaluja pitemmän ajan tähtäimellä siten, että ne kestäisivät Urhon käytössä taaperoiden leikit, mutta soveltuisivat myöhemmin myös isomman pojan tarpeisiin, Marjut kertoo.

Monikäyttöiset kalusteet palvelevat taaperoa ja teiniä

Kalusteiden tuli siis kestää aikaa ja erilaista käyttöä niin materiaaleiltaan kuin tyyliltään. Marjut tutustui Sotkan valikoimaan verkkokaupassa ja päätti hankkia Urholle kuultovalkoisen, männystä valmistetun JUNIOR-monitoimisängyn ja samaa sarjaa olevan työpöydän sekä hyllyn. Sänky on parvisänky, joka on noin metrin korkeudessa. Sen avulla kaikki Urhon huoneen neliöt saadaan hyötykäyttöön.

“Verkkokauppaa oli hyvä ja helppo käyttää. Minun oli helppo tehdä ostoksia ja voin suositella sitä muillekin.”

– Pöydän ja hyllyn saa tarvittaessa laitettua sängyn alle. Väri on perusvalkoinen, joten huonetta ja kalusteita saa helposti stailattua pienen tai teini-ikäisen pojan näköiseksi esimerkiksi sisustustekstiileillä, Marjut kuvailee.

– Tällä hetkellä sänky ei ole Urholle vain sänky. Parvisänky mahdollistaa monia leikkejä, ja se voi olla tarvittaessa esimerkiksi laiva tai vankila. Sänky tuo leikkeihin paljon kivoja ulottuvuuksia ja vain mielikuvitus on rajana, Marjut hymyilee.

”Verkkokauppaa oli hyvä ja helppo käyttää”

Verkkokaupasta tilaaminen onnistui Marjutin mukaan hyvin. Hän tilasi tuotteet lähimpään Sotkaan noudettavaksi. Toimitukset tulivat ajallaan, ja Marjut sai Sotkasta auton kalusteiden kuljetusta varten omasta mielestään hyvällä tuntihinnalla. Myös kantoapua oli tarjolla, kun Sotkan työntekijät kantoivat tavarat suoraan autoon.

– Tuotekuvakset ja värit, joita katsoin verkkokaupasta, pitivät todella hyvin paikkansa. Hinta ja laatu ovat vastanneet toisiaan hyvin. Käyttötarkoitukseensa nämä ovat oivat tuotteet, jotka toimivat isossa ja pienessä tilassa. Myös hankintabudjettini pysyi hallinnassa, Marjut summaa.

– Verkkokauppaa oli hyvä ja helppo käyttää. Minun oli helppo tehdä ostoksia ja voin suositella sitä muillekin, Marjut kiteyttää.

Sotka on suomalainen huonekaluliike, jolla on 52 myymälää ympäri Suomea. Sotkan tuotteita voi tilata myös verkkokaupan kautta ja he tarjoavat tuotteiden kasaus- ja kuljetuspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi