Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Johanna Raussi sai Sotkasta kalusteet joogastudioonsa: ”Tärkeintä oli tilaamisen helppous”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Turkulainen joogaopettaja Johanna Raussi hankki Sotkan verkkokaupasta muun muassa penkkejä ja lamppuja Pure Move -joogastudionsa uuteen toimipisteeseen. Paikan päälle kuljetetut kalusteet vaikuttavat Raussin mielestä laadukkailta, mutta ennen kaikkea hänelle oli tärkeää tilaamisen helppous sekä verkkokaupan laaja valikoima.

Johanna Raussi perusti ensimmäisen Pure Move -joogastudion toimispisteen Turun keskustaan Pure-kahvilan yhteyteen vuonna 2016. Studion salit täyttyivät nopeasti ja ajatus toisesta toimipisteestä Martin kaupunginosaan heräsi. Kesällä 2017 kirjoitettiin uuden toimipisteen vuokrasopimus ja täysin remontoitu studio avattiin syyskuussa asiakkaille.

– Ajatuksenamme on jossain vaiheessa ottaa tänne myös Puren kahvilamyyntiä, raakakakkuja ja -puuroa. Siksi halusimme tänne baaripöydät ja pöytälamppuja, Raussi pohjustaa.

“Verkkokaupasta oli helppoa ruveta katsomaan, sillä on se toimiva, yksinkertainen ja selkeä.”

Laaja valikoima kotiinkuljetuksella

Raussi päätyi tilaamaan kalusteet Sotkasta.

– Sotkalla oli laaja valikoima sen tyyppisiä kalusteita, mitä halusimme. Halusimme vaaleita huonekaluja sekä puupintoja. Verkkokaupasta oli helppoa ruveta niitä katsomaan, sillä on se toimiva, yksinkertainen ja selkeä. Minulla ei ole autoa, joten on helpompaa hoitaa ostaminen netissä kuin paikan päällä huonekaluliikkeessä, Raussi perustelee.

Tärkeää Raussille oli myös mahdollisuus kuljetukseen.

– Asiat olisivat hankaloituneet, jos kalusteet olisi pitänyt hakea jostain. Heiltä sai valita tietyn aikaikkunan alta, milloin toimituksen haluaa ja heiltä soitettiin vähän ennen kuin kalusteet toimitettiin. Olin juuri pitämässä tuntia, kun he soittivat enkä päässyt vastaamaan. He kuitenkin joustivat ja toimittivat kalusteet vähän myöhemmin, Raussi kiittelee.

Käytännölliset ja laadukkaan tuntuiset kalusteet joogastudion tarpeisiin

Viola-baarisettien ja Eglo-lamppujen lisäksi Raussi tilasi Sotkasta puistopenkkityylisiä Arthur Park -penkkejä oleskelutilaan ja pukuhuoneisiin sekä parvekkeelle hän valitsi rahimaiset Miami-divaaniosat.

– Meillä pidetään myös hot jooga -tunteja, joten on tärkeää, etteivät istuimet ime kosteutta. Näihin voi tunnin jälkeen suoraan istahtaa tai parvekkeella voi piipahtaa viilentymässä.

Vaikka tilaaminen ja kalusteisiin tutustuminen tapahtuikin netissä, ei ikäviä yllätyksiä tullut.

– Kalusteet olivat juuri sellaiset kuin ajattelinkin. Jo tilausvaiheessa oli helppo nähdä, että kalusteet tulevat sopimaan tänne värimaailmansa ja materiaalinsa perusteella. Kun kasasimme kalusteet, ne myös vaikuttivat laadukkailta. Varmasti tulen tilaamaan vielä jatkossakin Sotkasta, Raussi summaa.

Sotka on suomalainen huonekaluliike, jolla on 52 myymälää ympäri Suomea. Sotkan tuotteita voi tilata myös verkkokaupan kautta ja he tarjoavat tuotteiden kasaus- ja kuljetuspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi