Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti”

Spinverse on Pohjoismaiden johtava innovaatiokonsultointiyritys, joka on erikoistunut avointen innovaatioekosysteemien kehittämiseen ja niistä syntyvien teknologioiden kaupallistamiseen. SprintIT:n toimittama toiminnanohjausjärjestelmä Odoo mahdollistaa Spinverselle aiempaa sujuvamman projektinhallinnan ja vaikuttaa sitä kautta positiivisesti esimerkiksi Spinversen kilpailukykyyn.

Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva toiminnanohjausjärjestelmä. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto sai alkunsa Spinversen tarpeesta kehittää omaa projektisuunnitteluaan.

– Lähdimme alun perin miettimään, miten kehittäisimme projekti- ja resurssisuunnittelua sekä ylipäänsä ERP:iä. Ensimmäisen selvityksen aikana kuitenkin todettiin, että meidän kannattaisi integroida enemmän toimintoja yhteen, muistelee Spinversellä seniorikonsulttina toimiva Mikko J. Salminen.

Kaikki saman katon alla

Lopulta “saman katon alle” päätettiin yhdistää niin ERP, CRM, HR, markkinointi, rekrytointi kuin tapahtumien järjestäminenkin. Nyt kaikkea tätä voidaan hallinnoida Odoon avulla. Odoon käyttöönotossa ja hallinnoinnissa Spinversen kumppanina toimii SprintIT, joka on tällä hetkellä Suomen ainoa Gold-tason Odoo-partneri.

– Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. Meillä on valmiit tarjouspohjat ja projektipohjat, joiden avulla pystymme käynnistämään projektit nopeammin ja takaamaan tasalaatuisemman toiminnan, Salminen painottaa.

– Yksi Odoon perusjärjestelmästä löytyvä erittäin hyödyllinen kokonaisuus on rekrytointi. Sitä kautta pystymme tehokkaasti käymään läpi isonkin määrän hakemuksia ja varmistamaan rekrytointiprosessin laadun, Salminen lisää.

Tärkeintä yhteistyössä on joustavuus

“Ilman Odoota ja SprintIT:tä meillä olisi täällä tässä vaiheessa varmaankin yksi hallintoihminen lisää, koska projektien määrä ja kompleksisuus ovat kasvaneet.”

Spinverselle tärkeintä yhteistyössä on SprintIT:n joustavuus. Tarpeet muuttuvat paljon – välillä on kausia, kun avuntarvetta ei ole lainkaan ja välillä taas on sellaisia kausia, kun apua tarvitaan paljonkin.

– SprintIT on pystynyt vastaamaan hyvin tällaiseen epätasaiseen kuormitukseen, jos niin voi sanoa, Salminen hymyilee.

– Ilman Odoota ja SprintIT:tä meillä olisi täällä tässä vaiheessa varmaankin yksi hallintoihminen lisää, koska projektien määrä ja kompleksisuus ovat kasvaneet. Vanhalla järjestelmällä olisi työlästä pitää tätä firmaa pystyssä, Salminen toteaa.

SprintIT kehittää asiakkaidensa kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.