Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Stenalla on todella hyvä turvallisuuskulttuuri”

Stena Recycling toimii yritysten yhteistyökumppanina ja auttaa heitä materiaalien kierrättämisessä. Suomessa Stenalla kerätään ja kierrätetään monenlaista jätettä kuten rautaa ja metalleja, vaarallisia jätteitä, sähkö-ja elektroniikkaromua sekä muita jätteitä. Stena Recycling Oy toimii 12 paikkakunnalla. Mirella Pynninen ja Aarne Tuominen työskentelevät Riihimäen yksikössä.

Stena Recycling jalostaa kierrättämänsä materiaalit uusiksi raaka-aineiksi eri aloille kautta maailman. Yritys on osa ruotsalaista Stena Metall -konsernia, jossa kierrätetään vuosittain jopa 6 miljoonaa tonnia jätettä ja käytöstä poistettuja tuotteita.

Stenan Riihimäen yksikön pihaesimies Mirella Pynnisen työhön kuuluu työnjohto ja hän työskentelee muun muassa vaarallisten aineiden parissa metallinkierrätyksen lisäksi. Työnsä hän kokee palkitsevaksi.

– Minulle on todella tärkeää se, että pystyn helpottamaan asiakkaiden kierrätysasioita ja varmistan materiaalien menevän oikeaan paikkaa ja jatkojalostukseen. Siitä tulee mahtava onnistumisen tunne, Pynninen hymyilee.

Niin ikään Riihimäen toimipisteessä työskentelevä Aarne Tuominen kokee omantyönsä monipuoliseksi.

– Työtehtäväni vaihtelevat monipuolisesti. Olen mukana vaarallisten jätteiden kierrättämisessä ja välillä olen mukana konttien lastauksissa, pihatoiminnoissa ja ajelen isompia koneita, Tuominen luettelee.

“Meistä huolehditaan”

Pynnisen mukaan Stenalle töihin hakiessa kannattaa muistaa eräs seikka.

– Teemme ulkotöitä ja rapatessa voi välillä roiskua. Se kannattaa ottaa huomioon, kun tänne hakee töihin, Pynninen huomauttaa.

Stenalla kiinnitetty erityisesti huomiota työturvallisuuteen.

– Tuntuu, että meistä huolehditaan, että pääsemme ehjinä kotiin työpäivän jälkeen, Tuominen summaa.

Stena Recycling Oy tarjoaa laatu- ja ympäristövaatimukset täyttävät kierrätysratkaisut 12 paikkakunnalla kautta maan. He keräävät ja kierrättävät kaikenlaisia materiaaleja kuten erilaisia metalleja, sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä ja romuautoja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi