Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Allas Sea Pool, Tiina Vainio: “Käyttöympäristön mukaan suunniteltu sauna on meille arvokas”

Allas Sea Pool on aivan Helsingin keskustassa sijaitseva merikylpylä. Sun Sauna suunnitteli ja toteutti yhdessä Allas Sea Poolin arkkitehdin kanssa kaikki kylpylän kolme saunaa. Saunat suunniteltiin käyttöympäristön mukaisesti kovaa käyttöä kestäviksi, helposti puhtaana pidettäviksi sekä ympäristöystävällisiksi kokonaisuuksiksi.

“Yhteistyö Sun Saunan kanssa on ollut koko ajan todella hedelmällistä. Käyttökokemus on huomioitu alusta asti”

Merikylpylä Allas Sea Pool tarjoaa hyvinvointipalveluita sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. Kylpylä tarjoaa mahdollisuuden uimiseen, saunomiseen, treenaamiseen sekä yleiseen viihtymiseen. Saunoja on yhteensä kolme – naisten sauna, miesten sauna sekä tilaussauna, joka toimii yhteissaunana.

– Meillä hyvinvointi tarkoittaa hyvää oloa ja hyvää elämää. Se voi olla hyvää ruokaa, hyvät löylyt, hyvä treeni tai vain rentoutumista ja yleistä ajanviettoa, kertoo Allas Sea Poolin hyvinvointipalveluista vastaava Tiina Vainio.

Kotimaiset lauteet valinnan perusteena

Kylpylä aukeaa aikaisin aamulla ja on avoinna iltamyöhään. Saunat ovat päällä koko aukioloajan, eli yhteensä noin 11 tuntia päivittäin. Tällainen käyttö ja kulutus vaativat lauteilta ja koko saunalta kestävyyttä.

– Saunoissa oikeasti saunotaan koko ajan. Vettä heitetään ja väkeä käy kuin pipoa. Meidän täytyy voida luottaa siihen, että saunamme kestävät tällaisen käytön, Vainio painottaa.

– Meillä Allas Sea Poolilla ekologisuus ja ympäristön huomioiminen ovat tärkeitä asioita. Päädyimme valitsemaan Sun Saunan, koska heidän lauteensa ovat kotimaisia. On meille tärkeää, että voimme näyttää sekä suomalaisille että ulkomaalaisille asiakkaille sen, miten hyviä saunoja Suomessa tehdään, Vainio sanoo.

Käyttöympäristön mukaisesti suunnitellut saunat kestävät käyttöä

Sun Sauna suunnitteli ja toteutti kaikki kolme saunaa yhdessä Allas Sea Poolin arkkitehdin kanssa. Lauteet on valmistettu lämpökäsitellystä männystä ja seinät hiekkapuhalletusta kuusesta. Saunat on suunniteltu käyttöympäristön mukaisesti. Pitkän päivittäisen saunomisen lisäksi lauteet myös vaahdotetaan, harjataan ja huuhdellaan joka päivä.

– Käyttöympäristön mukaan suunniteltu sauna on meille arvokas, koska se tarjoaa myös asiakkaalle hyvän saunakokemuksen. Tilaussauna on rakennettu niin, että sinne on tehty metallirunko. Rungon sanotaan kestävän isältä pojalle ja pojanpojalle, eli se on kuulemma lähes ikuinen. Metallirunko takaa meille sen, että sauna on helppo pestä, Vainio kertoo.

– Lauteet on suunniteltu niin, että jokainen lauderalli on nostettavissa pystyyn ja irrotettavissa, joka tekee huollon todella helpoksi. Kun lauteet saadaan irti, niin säästää se myös siivoojan aikaa sekä ympäristöä. Puhtaanapito on hyvin helppoa, koska lauderallin alapinnalla ei ole sidelistoja. Saunojen siivoamiseen käytetty aika pienenee, mutta lopputulos paranee, Vainio kuvailee.

Hedelmällistä yhteistyötä alusta alkaen

Myös saunojen huolto on mietitty helpoksi. Jos lauteita tarvitsee pitkässä juoksussa uusia, voidaan uusia vain lauderalleja rungon ollessa ja pysyessä paikallaan. Koko saunaa ei tarvitse rakentaa uudestaan. Näin säästyy puuta ja siten ympäristöä. Vainio on ollut tyytyväinen saunoihin sekä Sun Saunan kanssa tehtyyn yhteistyöhön.

– Yhteistyö Sun Saunan kanssa on ollut koko ajan todella hedelmällistä. Käyttökokemus on huomioitu alusta asti. Saunojen pitää kestää, niitä pitää pystyä puhdistamaan ja kaiken pitää olla suhteellisen helppoa sekä vaivatonta. Siinä ollaan onnistuttu todella hyvin, Vainio summaa.

– Oma tyytyväisyys saunaa kohtaan tulee yleensä siitä, että asiakkaat ovat fiiliksissä. Eli joka kerta, kun yritysporukka lähtee tilaussaunasta tyytyväisinä ja posket punaisina, niin tulee hyvä fiilis, Vainio hymyilee.

Sun Sauna tekee saunoja, saunaremontteja ja isompia saunakokonaisuuksia niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.