Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Elementtitoteutus mahdollisti nopean kattoremontin

Timo ja Carita Stranius asuvat Laukaassa vuonna 1991 valmistuneessa tiilitalossa. Kesällä 2017 Suomen Elementtikatto toteutti taloon kattoremontin. Vanha tiilikatto purettiin ja tilalle rakennettiin elementeistä uusi peltikatto. Elementtitoteus mahdollisti nopean valmistumisen – kattoremontti vei vain yhden päivän.

Laukaassa asuva Timo Stranius tekee työkseen automaatiosuunnittelua ja -käyttöönottoa. Timon ja hänen vaimonsa Caritan koti on vuonna 1991 rakennettu tiilitalo, johon pariskunta muutti vuonna 2016.

“Valitsimme elementtitoteutuksen lähtökohtaisesti siksi, että remontti pystytään toteuttamaan nopeassa aikataulussa siten, että katto on auki mahdollisimman vähän.”

– Jo muuttaessa totesimme tarkastuspöytäkirjojen perusteella, että talon vanha tiilikatto on huonossa kunnossa. Kävin itse myös välipohjassa katsomassa aluskatteen kuntoa ja totesin, että kattoremontti alkaisi olla piakkoin ajankohtaista, Timo muistelee.

– Eräänä päivänä olin viemässä roskia, kun etumyyjä putkahti pihaan ja kysyi, olisiko kattoremontin tarvetta, hän jatkaa.

Kaikki palvelut saman katon alta nopealla elementtitoteutuksella

Timo kävi Suomen Elementtikaton myyntiedustajan kanssa läpi katon kunnon. Tarvittavat mittaukset tehtiin, ja tarjous laskettiin niiden perusteella. Pariskunnan vakuutti edustajan ammattitaitoinen näkemys sekä se, että Suomen Elementtikaton kautta he saisivat kaikki remonttiin liittyvät palvelut samasta paikasta.

–  Remontti lähti etenemään siitä, että kaverit tulivat pihaan peltien sekä ruode-elementtien kanssa ja rupesivat purkamaan vanhaa kattoa. Siinä vaiheessa lähdin itse töihin. Kun tulin iltapäivällä kotiin, niin talon päällä oli uusi katto. Yhdeksältä lähdin, ja viideltä oli uusi katto vanhan tilalla, Timo kertoo.

– Valitsimme elementtitoteutuksen lähtökohtaisesti siksi, että remontti pystytään toteuttamaan nopeassa aikataulussa siten, että katto on auki mahdollisimman vähän. Tällöin sääolosuhteita ei tarvitse miettiä pitkällä aikavälillä. Se houkutti, Timo summaa.

”Heillä on ammattitaitoinen ja rempseä ote toimintaan”

Timo kokee, että kaikki sujui remontin suhteen erittäin hyvin. Työn valmistumisen jälkeen hän huomasi, että yksi vilpe oli jäänyt asentamatta. Timo otti yhteyttä Suomen Elementtikattoon, ja seuraavana päivänä oli asia korjattu.

– Olimme tällaiseen toimintaan totta kai tyytyväisiä. Kun mainitsimme asiasta, niin siihen puututtiin välittömästi, eikä pitkän ajan kuluttua, Timo kiittelee.

– Kun tulin töistä, niin näin jo kaukaa, että lopputulos on siisti. Katto ei ole mitenkään hutiloimalla tehty, vaan räystäsputket ovat suorassa. Nyt voimme elää katon kanssa turvallisin mielin, kun tiedämme, ettei vesi ole ihan heti tulossa siitä läpi, hän kuvailee.

– Voin suositella Suomen Elementtikattoa muillekin lämpimin mielin. Heillä on ammattitaitoinen ja rempseä ote toimintaan. Asiat tapahtuivat sovitussa aikataulussa, ja kaikista asioista pidettiin kiinni, mitä oltiin luvattu, Timo päättää.

Suomen Elementtikatto on kehittänyt uudenlaisen elementtikattokonseptin, joka mahdollistaa kattoremontin jopa yhdessä päivässä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi