Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kahden päivän kattoremontti

Pauli Aksela asuu vaimonsa kanssa Tikkakoskella itse rakentamassaan ja vuonna 1978 valmistuneessa omakotitalossa. Suomen Elementtikatto remontoi talon katon alkuvuodesta 2017. Remontti oli valmis kahdessa päivässä sovitun aikataulun mukaisesti.

Kattoremontti sai alkunsa piilokourujen ruostumisesta sekä lumen kasautumisesta talvisin katon lipoille. Suomen Elementtikatto valikoitui remontin toteuttajaksi sopivan hintaluokkansa sekä ammattitaitoisten myyjiensä ansiosta.

– En ollut kuullut Suomen Elementtikatosta ennen kuin he tulivat käymään. Kattoremontin tarjoajia oli käynyt useitakin, mutta olin pitänyt tarjouksia kalliina. Suomen Elementtikaton kanssa kävimme kauppaa pari päivää ja pääsimme sellaiseen hintaan, että kaupat tehtiin. Myyjät olivat miellyttäviä ja kauppaa hierottiin sopuisasti, Pauli Aksela kertoo.

– Päädyimme uusimaan vesikaton, oikomaan pohjan sekä tekemään väliruoteet. Samalla kattoa nostettiin vajaat 10 senttiä. Elementeissä oli valmiina aluskatteet sekä puutarvikkeet. Pellit tuotiin määrämittaan leikeltynä, Pauli lisää.

Kahden päivän kattoremontti

“Kuvittelin, että remontti kestäisi pidempään”

Remontti toteutettiin alkuvuodesta 2017. Työn toteutuksesta sovittaessa arvioi Suomen Elementtikatto remontin valmistuvan kahdessa päivässä. Aluksi Pauli hieman epäili aikataulua ja mietti, että ehtisikö katto oikeasti valmistua kahdessa päivässä.

– Kuvittelin, että remontti kestäisi pidempään. Mutta lopulta uusi katto valmistui hyvinkin alle kahdessa päivässä. Ne kaverit, jotka kattoa olivat tekemässä, olivat minusta ammattimiehiä. Ei se miltään tumpeloilta onnistuisi tuohon tuntimäärään tehdä talon kattoa, Pauli naurahtaa.

– Ensimmäisenä päivänä he viipyivät noin neljä tuntia. Seuraavana päivänä he tulivat töihin ennen aamu seitsemää ja puoleen päivään mennessä katto olikin valmis syöksytorvia ja rännejä lukuun ottamatta, Pauli summaa.

Osana remonttia myös piiput pellitettiin uudestaan. Pellitys vei muutaman tunnin erikseen sovittuna päivänä. Pauli ja hänen vaimonsa asuivat kotonaan koko remontin ajan, eikä se häirinnyt heidän normaalia arkeaan. Remontin päätyttyä Suomen Elementtikatto siivosi jälkensä Paulin mukaan asianmukaisesti.

”Yksinkertaisesti sanottuna remontti sujui hyvin!”

Tehty remontti poisti huolen katon kunnosta. Pauli uskoo, että katto tulee kestämään heidän loppuelämänsä ajan. Uuden katon malli helpottaa lumien liikkumista estäen kasautumista. Katolle asennettiin myös lumieste, joka estää lumien putoamisen ulko-oven eteen. Pariskunta on ollut jälkikäteen tyytyväinen valittuaan työn toteuttajaksi juuri Suomen Elementtikaton.

– Talon kunnon kannalta katto on elintärkeä rakennuksen ylimmäinen osa, Pauli painottaa.

– Yksinkertaisesti sanottuna remontti sujui hyvin! Työskentely oli ripeää ja lopputulos on odotustemme mukainen. Vaikka yritys oli meille entuudestaan tuntematon, niin olemme olleet tyytyväisiä siihen, että valitsimme heidät, Pauli sanoo.

– Asiointi Suomen Elementtikaton kanssa oli mukavaa ja toiminta asiakasystävällistä. Minulla ei ole mitään moitittavaa ja suosittelen heitä kyllä muillekin!

Suomen Elementtikatto on kehittänyt uudenlaisen elementtikattokonseptin, joka mahdollistaa kattoremontin jopa yhdessä päivässä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi