Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Helpompaa arkea yhdistetyillä palveluilla

Hoivatilat suunnitteli ja toteutti Uudenkaupungin Santtiolle lähikaupan, päiväkodin sekä kehitysvammaisten palvelutalon yhdistävän toimitilakokonaisuuden. Projekti toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Uudenkaupungin kaupungin kanssa.

Hoivatilojen oli aluksi tarkoitus rakentaa Santtiolle vain lähikauppa. Hoivatilat kuitenkin ehdotti itse myös päiväkodin ja palvelukeskuksen rakentamista lähikaupan yhteyteen, jotta kokonaisuus palvelisi alueen asukkaita aiempaa kattavammin.

– Hoivatiloilla oli oma arkkitehti, joka suunnitteli rakennukset ja niiden sijoittelun. Kaavoitimme alueen uudelleen, ja uusi kaava mahdollisti sen, että kaikki kolme eri palvelumuotoa tähän saatiin. Nämä rakennukset ovat siis nousseet tähän yhteistyöllä, kertoo Uudenkaupungin kaupunginarkkitehti Leena Arvela-Hellén.

– Tämä oli Hoivatiloille oikeastaan aika rohkea projekti. Projektin alussa meidän kasvumme ei ollut vielä näin huikeaa, mitä se on tänä päivänä, Arvela-Hellén sanoo.

“Yhteistyö on sujunut todella hyvin.”

Lähipalvelut suoraan asuntoalueelle

Rakennusprojekti sujui Arvela-Hellénin mukaan hyvin. Palvelukonsepti on saanut alueen asukkailta pelkästään positiivista palautetta. Kaupungin kannalta on tärkeää, että kaikki palvelut eivät pakkaudu vain suurimpiin keskittymiin, vaan että lähipalvelut tuodaan suoraan asuntoalueelle.

“Mikä olisi lapsiperheen arjessa ihanteellisempaa kuin se, että kauppa ja päiväkoti ovat lähetysten.”

– Pidän tästä konseptista ja tällaisesta ajattelusta. Kun pikkukauppoja ja muita palveluita on lähellä asutusta, niin asuinympäristön palvelurakenne muuttuu. Kauppaan ei enää tarvitse erikseen matkustaa. Mikä olisi lapsiperheen arjessa ihanteellisempaa kuin se, että kauppa ja päiväkoti ovat lähetysten, Arvela-Hellén pohtii.

– Myös ikäihmisten arki helpottuu, kun palvelut ovat saatavissa kävelyetäisyydellä, hän summaa.

Sujuvaa yhteistyötä osaavan kumppanin kanssa

Yhteistyötä Hoivatilojen kanssa Arvela-Hellén kuvailee sujuvaksi. Hoivatilojen laajat verkostot ovat mahdollistaneet sen, että yritys rakentaa Uuteenkaupunkiin parhaillaan myös toista päiväkotia.

– Hoivatilojen väki on mielestäni osaavaa ja heidän kanssaan on hyvä tehdä töitä, Arvela- Hellén kuvailee.

– Yhteistyö on sujunut todella hyvin, hän kiteyttää.

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi