Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Martti Lönnberg: “Nämä olivat hyvä hankinta!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Anneli ja Martti Lönnberg rakennuttivat omakotitalonsa vuonna 1975. Taloon on tehty vuosien varrella niin pieniä kuin suuriakin remontteja ja nyt vuorossa olivat alkuperäiskunnossa olevat ikkunat ja ulko-ovet. Remonttia suorittamaan kutsuttiin suositusten perusteella Suomen Ikkunaremontit.

Lönnbergien pitkän urheiluhistorian omaava perhe asustaa omakotitalossa Porin kaupungissa. Lapset ovat jo omillaan, ja taloa asuttavat tällä hetkellä menestyksekkään uran juoksun parissa tehnyt Martti ja vaimonsa Anneli.

Urheilumiehenä Martti arvostaa tarkkuutta myös remonttipuuhissa ja valikoikin ikkuna- ja oviremonttia tekemään yrityksen, jonka hinta-laatusuhde tuntui olevan kohdallaan ja jota tuttavat olivat suositelleet.

– Olen loppujen lopuksi aika kriittinen näissä. Suomen Ikkunaremontista puhuttiin, että se on kaikkein paras ja kohtuuhintainen, Martti kertoo.

“Suomen Ikkunaremonttien miehet olivat kyllä parhaita! Homma kävi hyvin ja hienosti – kaikki meni sillain kuin oli sovittukin.”

Remontti onnistui erinomaisesti

Talon yhteensä yhdeksän suurempaa ikkunaa, kolme pienempää ikkunaa ja kaksi ovea vaihdettiin uusiin. Asentajat purkivat vanhat ikkunat ja ovet pois ja asensivat uudet tilalle. Remontti kesti kokonaisuudessaan reilut kaksi päivää ja sujui Martin mukaan hyvin.

– Suomen Ikkunaremonttien miehet olivat kyllä parhaita! Homma kävi hyvin ja hienosti – kaikki meni sillain kuin oli sovittukin, Martti kehuu.

– He veivät myös vanhat ikkunat ja ovet mennessään eivätkä ne jääneet minun kiusaksi. Siivoushommatkin he olisivat hoitaneet alusta loppuun, mutta halusin jelpata heitä vähän niissä, koska he tekivät niin hyvän työn.

“Kyllä tämä oli järkevä homma!”

Lönnbergit ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Martin mukaan integroitujen kaihtimien kanssa asennetut ikkunat ja uudet ovet paitsi näyttävät hyviltä, nostavat myös talon myyntiarvoa. Hankintaa ei ole tarvinnut katua.

– Kyllä siitä positiivinen mieli tuli, kun ikkunat ja ovet oli asennettu. Oli hyvä investointi. Ja onhan ne niin hienot, että oikein pahaa tekee, Martti nauraa.

– Suomen Ikkunaremontit on ihan fantastinen yritys! Homma menee kuten puhuttu ja sovittu.

Luvialainen Suomen Ikkunaremontit on erikoistunut ovien, nosto-ovien ja ikkunoiden myyntiin ja asennukseen avaimet käteen -periaatteella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi