Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Hyväksi todettua uskaltaa suositella omillekin asiakkaille”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Oulussa perustetun ja kuudella paikkakunnalla toimivan Rätinki-tilitoimiston yrittäjä ja osakas Mikko Sipilä tarjoaa Suomen Juristien OmaJuristi-palvelua asiakkailleen, jotka tarvitsevat juridista apua. Rätinki itse on saanut sujuvaa juridista apua Suomen Juristeilta pariin otteeseen muun muassa sopimusasioissa.

Pohjois-Suomen alueella kuudella paikkakunnalla toimiva Rätinki tarjoaa asiakkailleen tilitoimistopalvelut ja kattavat asiantuntijapalvelut. Asiointi Rätingissä onnistuu sähköisen taloushallinnon avulla jo täysin paperittomasti. Se, mitä Rätinki ei pysty tällä hetkellä tarjoamaan omasta takaa, ovat juristipalvelut.

“Tiedämme, mitä palveluja heiltä saa ja nyt voimme ei-oo:n sijasta tarjota asiakkaillemme tahon, joka hoitaa juridiset asiat hyvin.”

– Suomen Juristien OmaJuristi-palvelu täydentää meidän palveluvalikoimaamme. Kun meidän asiakkaille tulee eteen juridisia tarpeita, olemme suositelleet heille OmaJuristi-palvelua. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä, että meillä on ollut osoittaa heille hyvä yhteistyökumppani, Sipilä selvittää yhteistyökuviota.

Tapaukset sujuneet nopeasti ja hienosti

Rätinki on käyttänyt Suomen Juristeja myös omiin tarpeisiinsa, muun muassa sopimusjuridiikan saralla.

– Niistä voin antaa positiivista palautetta. Ne tapaukset sujuivat hienosti ja ne saatiin hyvin aikataulussa tehtyä. Lisäksi meillä on ollut joitain akuutteja keissejä, joihin olemme pyytäneet heiltä kommenttia. Olemme saaneet heiltä hyviä vinkkejä nopeasti, Sipilä kiittelee.

Helsingin lisäksi Suomen Juristeilla on toimipiste Rätingin pääkallopaikalla Oulussa.

– Paikallisuus on hyvä asia ehdottomasti. Käymme kuitenkin mielellämme kasvotusten neuvonpitoa ja se helpottaa, kun Suomen Juristien toimisto on lähellä, Sipilä toteaa.

”Ei tarvitse tarjota ei-oo:ta asiakkaille”

Koska Rätingin ja Suomen Juristien välinen yhteistyö on sujunut onnistuneesti, Suomen Juristit ehdottivat edellä mainittua yhteistyökuviota.

– Tiedämme, mitä palveluja heiltä saa ja nyt voimme ei-oo:n sijasta tarjota asiakkaillemme tahon, joka hoitaa juridiset asiat hyvin. Meidän ei tarvitse lähteä etsimään asiakkaille jokaiseen tapaukseen erikseen juridisten asioiden hoitajaa. Uskallamme suositella Suomen Juristeja, Sipilä korostaa.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi