Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Tukkusähkö sopii juuri sellaisille yrittäjille, jotka haluavat helpottaa arkeansa”

Naaran Kuljetushuolto Oy on perheyritys, jonka yrittäjinä toimivat Jyrki ja Katri Paunonen. Kiireisen arjen helpottamiseksi he päättivät ulkoistaa sähkön hankinnan ja sähkösopimusten tekemisen Tukkusähkölle. Nyt heidän ei enää itse tarvitse huolehtia sähköön liittyvistä asioista.

Naaran Kuljetushuolto on perustettu vuonna 2008. Raskaan kaluston korjaamossa tehdään asennustöitä, uusien autojen varusteluita, rekkojen sähkötöitä sekä perushuoltoja. Palveluihin kuuluu myös Hiab Service -nostureiden takuuhuolto sekä rengasmarketti.

– Asiakkaina meillä on paljon puutavara-autoilijoita sekä raskaan kaluston yrittäjiä. Meillä on myös kattava varaosavarasto, Katri Paunonen kertoo.

Toimiva ratkaisu

Yrityksen sähkönkulutus on Paunosen mukaan melko suurta, ilman sähköä kun ei voida oikeastaan mitään asentaa eikä korjata. Naaran Kuljetushuollon sähkön hankinnasta vastaa Tukkusähkö. Yhteistyö alkoi vuonna 2017, kun Tukkusähkö otti yrittäjiin yhteyttä.

– Ystävämme olivat kertoneet Tukkusähkölle, että me voisimme olla heille potentiaalinen asiakas. Sen jälkeen heiltä otettiin meihin yhteyttä, Paunonen muistelee.

– Edustaja tuli käymään meillä. Hän esitteli Tukkusähkön toimintaa ja totesimme, että tämä voisi olla meille toimiva ratkaisu. Sen perusteella me päätimme, että kokeilemme. Nyt olemme käyttäneet palvelua noin vuoden ja olleet tyytyväisiä, Paunonen jatkaa.

Helpotusta arkeen ja asioiden hoitoon

“Kun joku muu hoitaa sähkösopimukset, on meillä yksi asia vähemmän, josta tarvitsee itse huolehtia.”

Tukkusähkön yhteishankintapalvelu mahdollistaa Paunosille sen, ettei heidän tarvitse itse enää huolehtia esimerkiksi sähkön hankintaan ja sähkösopimuksiin liittyvistä asioista. Korjaamon lisäksi sähköt tulevat palvelun kautta myös yrityksen vuokramökeille.

– Toimintamme on tällä hetkellä aika kiireistä. Yritys toimii joka päivä maanantaista perjantaihin. Kun joku muu hoitaa sähkösopimukset, on meillä yksi asia vähemmän, josta tarvitsee itse huolehtia, Paunonen sanoo.

– Yhteistyössä on ollut parasta se, että meidän ei ole tarvinnut soitella perään tai harmitella, että asiat olisivat jotain muuta kuin mitä on sovittu. Homma toimii helposti ja yksinkertaisesti, Paunonen kuvailee.

– Yrittäjien arki on yleensä todella kiireistä. Tukkusähkö sopii juuri sellaisille yrittäjille, jotka haluavat helpottaa arkeansa, hän kiteyttää.

Suomen Tukkusähkö Oy on kotimainen yritys, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä säästämään sähkönhankintakustannuksissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi