Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Suomen Vesiturva laittoi Liuhojen käyttövesiputket kuntoon

Tapani ja Tuulikki Liuha ovat eläkeläispariskunta Jyväskylästä. He asuvat vuonna 1976 rakennetussa puolitoistakerroksisessa omakotitalossa, jossa oli aiemmin vanha, alkuperäinen vesiputkisto. Suomen Vesiturva teki marraskuussa 2016 Liuhojen naapuritaloon putkistoremonttia ja yrityksen edustajan käytyä esittelemässä itsensä ja palvelunsa, halusivat myös he laittaa kotinsa käyttövesiputket uusiksi.

“Remontti oli kahdelta työmieheltä valmis kolmessa päivässä ja työt menivät juuri niin kuin oli sovittu.”

– Suomen Vesiturvan työntekijä tuli esittelemään itsensä ja tiedustelemaan tarvetta yrityksensä palveluille. Oli selvää, että tarvetta löytyi, kun talon rakennuksesta oli kulunut 40 vuotta ja putkisto oli yhtä vanha. Edustaja tuntui sen verran rehelliseltä ja asiantuntevalta kaverilta, että teimme saman tien putkiremonttisopimuksen, Tapani kertoo.

– Remontti oli kahdelta työmieheltä valmis kolmessa päivässä ja työt menivät juuri niin kuin oli sovittu. Olen yleisesti ottaen aika kriittinen erilaisten remonttien lopputuloksista ja minulla on korjaustöistä jonkin verran omakohtaistakin kokemusta. Kun työntekijät alkoivat remonttia tekemään, huomasin heti, että heillä on homma hanskassa, hän jatkaa.

kokemuksia_suomenvesiturva2

Asiantuntevaa, asiallista palvelua

“Enää ei tarvitse jännittää vesivuotoja. Suomen Vesiturvan toiminta oli asiallista siitä hetkestä lähtien, kun yrityksen edustaja astui ovesta sisään.”

Liuhat tilasivat remontin Suomen Vesiturvalta asiantuntevuuden perusteella, eivätkä ole katuneet valintaansa.

– Putkistot uusittiin ja kaikki tapahtui juuri niin kuin oli suunniteltu. Saneeraus oli nopeasti ohi, eikä meille syntynyt sen kummempaa haittaa, kuin että käyttövettä piti ottaa etukäteen talteen, Tuulikki muistelee.

– Enää ei tarvitse jännittää vesivuotoja. Suomen Vesiturvan toiminta oli asiallista siitä hetkestä lähtien, kun yrityksen edustaja astui ovesta sisään. Meitä ei millään lailla painostettu remonttiin, vaan tiedusteltiin kiinnostusta, kun heillä oli sopivasti työmaa käynnissä ihan vieressä, Tapani sanoo.

kokemuksia_suomenvesiturva1

”Asiakas saa sen mitä on tilannutkin”

Suomen Vesiturva teki kiitettävää työtä. Liuhat aikovat turvautua yrityksen palveluihin tarvittaessa myös jatkossa ja ovat mainostaneet saamaansa hyvää palvelua myös tutuilleen.

– Mukava lisä ja yksityiskohta oli se, että Suomen Vesiturva teki kotitalousvähennyksen hakemuspaperit puolestamme ja pyytämättä. Se oli hienoa palvelua, Tuulikki kiittelee.

– Yleisesti ottaen voi sanoa, että Suomen Vesiturva on asiallinen, nuori yritys. Työnjälki on hyvää ja asiakas saa sen mitä on tilannutkin. Suomen Vesiturvasta jäi luotettava olo, pariskunta sanoo lopuksi.

Suomen Vesiturva on Jyväskyläläinen LVI-alan yritys, joka tekee esimerkiksi käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja, sekä viemärisukituksia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi