Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Lari Kuusisto: ”Se tehdään, mitä luvataan”

Espoolainen Lari Kuusisto on huollattanut vuoden 2011 Audi A5:aan Suomenojan Autohuollossa nyt jo noin neljän vuoden ajan. Vuosien varrella on Suomenojan Autohuolto vastannut Larin auton normaaleista huolloista sekä muista pienimuotoisista korjaustöistä.

– Suomenojan Autohuolto tuli minulle tutuksi aluksi ihan vahingossa, kun auto piti saada nopeasti huoltoon. Katselin huoltoliikkeitä ja päätin sitten soittaa heille. Sain huoltoajan nopeasti ja sitä kautta se sitten lähti liikkeelle, Lari Kuusisto muistelee.

Hinta-laatusuhde kohdillaan

“Sen jälkeen on tullut käytettyä Suomenojan Autohuollon palveluita melkeinpä aina. Enkä ole aikeissa vaihtaa”

Lari ajaa Audillaan enimmäkseen työmatka-ajoa. Ensimmäinen huolto oli Larille hänen sanojensa mukaan kaikin puolin myönteinen kokemus. Hinta-laatusuhde oli kohdillaan, auton sai nopeasti huoltoon ja se myös valmistui sovitun aikataulun sekä alkuperäisen kustannusarvion mukaisesti.

– Sen jälkeen on tullut käytettyä Suomenojan Autohuollon palveluita melkeinpä aina. Enkä ole aikeissa vaihtaa, Lari kertoo.

Auto nopeasti huoltoon

“Kaikki on sujunut täysin moitteetta!”

Ensimmäisen huoltokerran jälkeen on Audiin tehty normaalit huollot sekä korjattu joitakin satunnaisia vikoja. Larin mukaan kaikki on sujunut moitteetta ja auto on aina saatu kuntoon. Normaalien huoltojen lisäksi on autoon tehty muita pienimuotoista korjauksia.

– Kaikki on sujunut täysin moitteetta! Se, mitä on sovittu tehtäväksi, on tehty sovitun hinta-arvion mukaisesti. Koskaan ei ole tullut mitään yllätyksiä, Lari kiittelee.

Lari hoitaa huoltojen ja muiden korjaustöiden ajanvaraukset pääsääntöisesti verkossa Suomenojan Autohuollon ajanvarauslomakkeella. Hänen mukaansa huolto järjestyy usein erittäin nopeasti ja yleensä jo samalle viikolle halutulle päivälle.

– Yhteydenotto heiltä päin on tullut aina erittäin nopeasti. Ei ole tarvinnut jäädä odottelemaan ja miettimään, että onnistuikohan se varaus nyt. Yhteydenpito on ollut todella nopeaa ja sujuvaa. Siksi olenkin ollut heihin tyytyväinen, Lari kuvailee.

– Joskus kun olen käyttänyt autoa muissa liikkeissä, niin siinä on voinut mennä kaksi tai kolmekin viikkoa ennen kuin auton on saanut huoltoon.

”Se tehdään, mitä luvataan”

Lari kuvailee Suomenojan Autohuollon tekemisen meininkiä rennon asialliseksi. Keskeisimpänä hyötynä hän näkee hyvän hinta-laatusuhteen. Lari on valmis suosittelemaan Suomenojan Autohuollon palveluita myös muille.

– Heillä ei lupailla liikoja ja hommat hoituvat rennosti. Ei tarvitse maksaa turhasta, vaan se tehdään, mitä luvataan. Kohtuuhintaan saa erittäin hyvää palvelua ja ennen kaikkea nopeasti, Lari summaa.

– Suomenojan Autohuolto on todella mukava paikka asioida!

Suomenojan Autohuolto on Fixus-korjaamo. Yritys huoltaa autoja merkistä riippumatta Espoon Suomenojalla. Perushuoltojen lisäksi Suomenojan autohuolto huoltaa myös takuun alaisia autoja ja suorittaa ajoneuvojen vahinkotarkastuksia. nopeasti ja itsenäisesti.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi