Superparkin kausikortti mahdollistaa hauskanpidon vaikka viikon jokaisena päivänä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kaverukset Rafael ja Viljami ovat käyneet Turun Superparkissa aktiivisesti jo viiden kuukauden ajan. Puiston monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta pojat ovat löytäneet omikseen erityisesti scoottauksen ja trampoliinit.

Pojat käyvät puistossa monta kertaa viikossa, joten kausikorttien hankinta tuli nopeasti ajankohtaiseksi.

– Käyn täällä kolmisen kertaa viikossa, joskus enemmänkin. Tulee halvemmaksi, jos ostaa kausikortin, koska silloin ei tarvitse joka kerta maksaa sisäänpääsystä, Viljami sanoo.

Monipuolista tekemistä joka lähtöön

Rafael ja Viljami kertovat puistossa parasta olevan se, että nyt potkulaudoilla ajelu onnistuu, vaikka ulkona olisikin lunta ja pakkasta. Erilaisten lajien kirjo on iso, ja puistosta on löytynyt myös uusia kavereita.

– Täällä voi scootata, hyppiä trampoliineilla, lyödä lätkää tutkaan, pelata pesäpalloa ja leikkiä hippaa. Oikeastaan kaikenlaista, Rafael luettelee.

– Olen saanut täältä muutamia uusia kavereita. Yleensä tulenkin Superparkiin yksin ja olen sitten niiden kanssa, keitä täällä on, Viljami kertoo.

– Suosittelen Superparkia ehdottomasti, jos tykkää hyppiä trampoliineilla tai harjoitella erilaisia temppuja. Täällä on tosi kiva käydä vapaa-ajalla, Rafael sanoo lopuksi.

SuperPark on sisäaktiviteettipuisto, josta löytyy kymmeniä erilaisia aktiviteetteja, tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi