Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Kiinnostus meidän sivujamme kohtaan on kasvanut yhteistyön myötä”

Ari Etula ja Susanna Etula omistavat Piruetti Oy:n, joka myy urheiluvaatteita kaikille liikkujille. Yrityksellä on oma tuotemerkki, La Piruette, jonka kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Piruetilla on kivijalkaliikkeet Tampereella, Helsingissä ja Turussa, minkä lisäksi tuotteita myydään verkkokaupan kautta. Nykyisin verkkokauppamyynti on aktiivista, mikä on pitkälti Symmetrian kanssa tehdyn yhteistyön tulosta.

– Yhteistyömme alkoi verkkokauppakilpailutuksen myötä. Haimme uusia tuulia, ideoita ja kehitystä meidän verkkokauppaamme. Vuonna 2014 otimme käyttöön Symmetrian järjestelmän, Etula kertoo.

Symmetria Software Oy on JJ-Net Group Oy:n tytäryhtiö, joka tarjoaa ja kehittää verkkokauppaohjelmistoja. Symmetrian tavoitteena on muun muassa vauhdittaa asiakkaidensa myynnin positiivista kehitystä sähköisten palvelujen kautta.

– Meidän odotuksemme yhteistyölle oli kasvu sekä euro- että kävijämäärissä. Siihen tavoitteeseen olemme päässeet. Kiinnostus meidän sivujamme kohtaan on kasvanut yhteistyön myötä, Etula toteaa tyytyväisenä.

Yhteistyö keskittyy toiminnan kehittämiseen

Symmetrialla oli tarjota hyvä pohja verkkokaupalle ja mahdollisuus räätälöidä tiettyjä ominaisuuksia vastaamaan juuri Piruetin tarpeisiin. Kun volyymit ovat osin yhteistyön ansiosta kasvaneet, monia muitakin asioita on ollut hyvä oppia tekemään fiksummin.

“Palvelun on laadukasta, ja he ovat meidän suuntaamme todella aktiivisia.”

– Symmetrian kautta meille luotiin verkkosivut, joihin verkkokauppamme on integroitu. He ymmärtävät meidän liiketoimintaamme ja pystyvät tarvittaessa itsekin esittämään meitä hyödyttäviä kehitysideoita, Etula sanoo.

– Meidän verkkokauppamyyntimme on kasvanut noin 20 prosentin vuosivauhdilla, ja sitä kautta meidän toimintamallimme verkkokauppamyynnin suhteen on täsmentynyt. Olemme esimerkiksi alkaneet hyödyntää enemmän automaatiota. Symmetria on ollut näissä muutoksissa mukana, Etula kertoo.

Samassa veneessä Symmetrian kanssa

Etula on tyytyväinen Symmetrian hinta-laatusuhteeseen. Kustannuksista on aina sovittu etukäteen, ja ne ovat varsin kohtuullisia. Etulan mukaan yhteistyö ylipäätään on ollut positiivista ja liiketoiminnan kannalta todella hyödyllistä.

– Symmetrian kanssa on mukava toimia. Palvelun on laadukasta, ja he ovat meidän suuntaamme todella aktiivisia. Koemme olevamme samassa veneessä. Suosittelen ehdottomasti yhteistyötä Symmetrian kanssa.

Symmetria Software on 2006 perustettu sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatalo, joka suunnittelee ja toteuttaa sähköisen liiketoiminnan palveluja ja ratkaisuja. Yrityksen valikoimaan kuuluu asiantuntijapalveluita, sähköisen liiketoiminnan järjestelmiä sekä näiden tukipalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi