Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: Myllymäet saivat kompaktin ja valoisan kodin

Kempeleessä asuva Myllymäkien perhe varasi puolitoista vuotta sitten omakotitalon, jonka rakentaminen oli vasta alkamassa. Vuotta myöhemmin tontilla komeili täysin perheen toiveiden mukaan rakennettu Synkronitalon erillistalo. Perheen vanhemmat Johanna ja Mika ovat tyytyväisiä erityisesti joustavuuteen ja aikataululupauksiin, joista rakentaja piti kiinni.

Myllymäkien 90-neliöinen erillistalo on rakennettu lapsiperheen tarpeita silmällä pitäen. Talossa on kolme makuuhuonetta, keittiö, olohuone ja kodinhoitohuone. Jokainen kohta on suunniteltu tehokkaasti, jotta nelihenkinen perhe mahtuu asumaan talossa eikä ylimääräisistä siivottavista neliöistä tarvitse huolehtia.

– Vaikka muutettiin pienempään taloon isommalla kokoonpanolla, ollaan mahduttu hyvin. Tämä on suunniteltu sillä tavalla järkevästi, ettei hukkaneliöitä ole käytännössä yhtään, pariskunta kertoo.

“Kaikki on mennyt hienosti! Synkronitalon kanssa ei tarvitse jännittää, onnistuvatko asiat.”

“Kokonaisuus pysyi hanskassa koko projektin ajan”

Kun Johanna ja Mika varasivat talon, kasvoi tontilla vielä mäntymetsää. Koska he olivat rakennusprojektissa mukana alusta saakka, he pääsivät päättämään, millainen uudesta kodista tulee. Erityisen tyytyväisiä Synkronitalon toiminnassa he ovat siihen, miten selkeästi asioista sovittiin.

– Synkronitalo lähetti meille pohjapiirustukset, joiden perusteella Johanna mietti pohjaratkaisuja ja huonekalujen sijoittelua. Kaikki muutokset onnistuivat hirveän helposti – täällä esimerkiksi siirrettiin yhtä seinää ja pienennettiin vessaa, Mika kertoo.

– Asioista sovittiin yleensä sähköpostitse, jolloin tulkinnanvaraa on mahdollisimman vähän. Joskus soiteltiin tai käytiin paikan päällä Synkronitalolla. Jokainen asia käytiin läpi tarkasti, ja koko ajan meillä oli tarkka tieto siitä, mitä peruspakettiin sisältyy ja paljonko mikäkin muutos maksaa.

Uusi ja kodinhoidollisesti helpompi koti

Myllymäet muuttivat uuteen taloonsa 1970-luvun omakotitalosta. Johannan ja Mikan mukaan taloa oli remontoitu paljon, mutta paljon oli remonttia myös edessä. Uuden talon myötä remonttipaineet hävisivät.

– Sen tietää, että siinä on hermot aika kireällä, jos omien töiden ohessa alkaa putkiremontit tai saunan uusiminen. Paljon helpommalla pääsee, kun tulee kotiin, joka on valmis paketti, Mika toteaa.

– Ja pienempään kotiin kun muutettiin, niin kodinhoidollisesti se on helpompaa. Huomattavasti helpompi on hoitaa asioita, Johanna lisää.

“Uskallamme suositella lämpimästi!”

Perhe on asunut uudessa kodissaan nyt reilun puolen vuoden ajan. Perhe on viihtynyt kodissaan ja on valmis suosittelemaan Synkronitalon erillistaloja myös muille uudesta kodista haaveileville.

– Itse olin erityisen tyytyväinen aikatauluihin. Tammi-helmikuussa 2015 teimme varauksen talosta ja silloin meille kerrottiin, että 15.1.2016 meillä on avaimet kädessä. Talo oli muuttovalmis juuri tuona päivänä, Mika muistelee.

– Kaikki on mennyt hienosti! Synkronitalon kanssa ei tarvitse jännittää, onnistuvatko asiat, Johanna toteaa lopuksi.

Synkronitalo rakentaa yksilöllisiä erillistaloja. Yritys toimii Oulussa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi