Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Asiantuntevat ohjelmistopalvelut takaavat turvatun pääsyn silmänpainetietoihin

Icare Finland Oy on kotikäyttöisten silmänpainemittareiden valmistajana alansa edelläkävijä. Tietoturvallisen palvelun varmistamiseksi heidän yhteistyökumppaninsa Taitopilvi hoitaa alustan teknisen ylläpidon, minkä ansiosta asiakkaat voivat vaivattomasti toimittaa tulokset Icare Clinic -pilviohjelmiston kautta lääketieteen ammattilaisten ulottuville.

Ainoana kotikäyttöisten silmänpainemittareiden valmistajana Icare Finlandin markkinat ovat globaalit, ja tuotteita myydäänkin yli 80 maassa ympäri maailmaa. Kotikäyttöinen mittaus mahdollistaa entistä tiiviimmän hoitosuhteen potilaan ja lääkärin välillä, sillä se antaa myös laajemman kuvan kokonaistilanteesta.

– Silmänpaineiden ympärivuorokautinen seuranta on tärkeää, koska silmänpainepiikkejä ei useinkaan saada kiinni potilaan tullessa klinikkakäynnille. Näiden laitteiden avulla he voivat tehdä mittauksia useasti päivässä ja lähettää sitten tiedot helposti pilvialustan kautta eteenpäin, kuvailee Icare Finlandin ohjelmistotuotepäällikkö Vesa Hakkarainen.

Taitopilven ylläpitämä Icare Clinic -pilviohjelmisto takaa kotikäyttöisen mittauksen toimivuuden. Potilaan näkökulmasta tiedonsiirto toteutuu vaivattomasti kytkemällä laite joko kännykkään tai tietokoneeseen, ja kaikki muu hoituu sovelluksen kautta automaattisesti.

– Potilas ja ammattilainen näkevät mittaustulokset pilvessä, joten se on keskeinen osa koko järjestelmää, Hakkarainen jatkaa.

AWS-ympäristö vastaa kansainvälisiin vaatimuksiin

“Tärkeintä meille oli löytää ympäristö, joka on mahdollisimman kattava ympäri maailmaa. Tiedot eivät voi olla missä tahansa, vaan niiden täytyy olla saatavilla myös paikallisesti.”

Icare Clinic suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä Taitopilven kanssa. Käytössä oleva Amazon Web Services -alusta vastaa myös kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin.

– Tärkeintä meille oli löytää ympäristö, joka on mahdollisimman kattava ympäri maailmaa. Tiedot eivät voi olla missä tahansa, vaan niiden täytyy olla saatavilla myös paikallisesti, Hakkarainen kertoo.

Koska kyse on sensitiivisistä potilastiedoista, yhteyksien täytyy toimia saumattomasti ja datan säilyä hyvin suojattuna.

– Tietoihin on päästävä helposti käsiksi, mutta niin, että ne pysyvät tallessa eivätkä huku mihinkään. On ensiarvoisen tärkeää, ettei kukaan pääse asiattomasti muokkaamaan tai kopioimaan potilastietoja, Hakkarainen painottaa.

Asiantuntijuus takaa sujuvan yhteistyön

Matkan varrella Icare Finlandin ja Taitopilven välille on syntynyt luottamuksellinen yhteistyösuhde. Hakkarainen arvostaa Taitopilven ammattilaisten asiantuntemusta ja AWS-järjestelmään liittyvää tietotaitoa sekä sitä, että heiltä on aina tarpeen tullen saanut ideoita ja kehitysehdotuksia. Näin palvelua on pystytty kehittämään entistä paremmaksi.

– Tässä meillä on yhteistyökumppani, joka pystyy tarjoamaan meille tämän palvelun niin kuin sen haluamme, Hakkarainen kiittelee vielä lopuksi.

Taitopilvi on ohjelmistoalan yritys, joka rakentaa älykkäitä, asiakkaita auttavia järjestelmiä. Taitopilven palveluihin kuuluvat muun muassa erilaiset pilvipalvelut, digitaaliset ratkaisut ja konsultointi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi