Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Talenom tarjoaa franchise-yrittäjille vahvan tukiverkoston

Katja ja Janne Paavola toimivat franchise-yrittäjinä Talenomin kautta. He pyrkivät kehittämään asiakasyritystensä taloushallintaa ja sparraavat koko liiketoiminnan kehitystä. Pariskunnalle tärkeää on työssä käsikkäin kulkevat vapaus ja vastuu.

Katja ja Janne Paavola olivat jo pidempään miettineet yhdessä yrittäjiksi ryhtymistä, mutta sopivalta tuntuvaa vaihtoehtoa ei ollut löytynyt. Pariskunta päätti ottaa yhteyttä Talenomin franchise-johtoon ja ryhtyä Talenomin franchising-yrittäjiksi. Katjan mukaan Talenomin tarjoama tuki säästää aloittelevan yrittäjän aikaa, kun kaikkea ei tarvitse lähteä luomaan nollasta, vaan saa Talenomin valmiin brändin käyttöönsä.

Franchising-toimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle.

– Yrittäjyys Talenomilla on erittäin helppoa, koska siellä on niin vahva organisaatio taustalla tukemassa, Janne kertoo.

Talenom-yrittäjyys sopii monenlaisille ihmisille

– Myymme asiakkaille taloushallinnan työkaluja ja liiketoiminnallisia palveluita, joilla voimme konkreettisesti auttaa yrityksiä, Katja sanoo.

“Ihan kuka tahansa voi tehdä tätä, jos vain innostuu asiasta.”

Jannen ja Katjan mielestä tärkeintä Talenom-yrittäjyydessä on se, että voi olla avuksi asiakkailleen. Janne on aiemmin työskennellyt kiinteistöalalla, ja Katjalla on pitkä kokemus asiakaspalvelutehtävistä.

– Meilläkin on aika sekalainen tausta. Ihan kuka tahansa voi tehdä tätä, jos vain innostuu asiasta, Janne toteaa.

Talenom tarjoaa henkilökohtaista valmennusta

Katja ja Janne ovat saaneet Talenomilta konkreettista apua, kuten koulutuksia ja henkilökohtaista valmennusta. Talenomilla on heidän mukaansa myös laaja ja laadukas tukiverkosto, ja talenomilaisten keskuudessa vallitsee tekemisen meininki.

– Asiakastapaamiset ovat ihan parasta tässä työssä. Saa kuulla yrittäjien tarinoita siitä, mistä he ovat lähteneet liikkeelle ja missä ovat nyt. Se on aivan mahtavaa, ja siinä kun vielä pystyy jotenkin auttamaan, niin se on ihan parasta, Janne tiivistää.

Talenom on tilitoimisto, joka on tunnettu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten kumppanina. Talenomin tarjontaan kuuluvat esimerkiksi tilitoimistopalvelut ja vero- ja lakipalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi