Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tehokas koulutus tukee Talenom- yrittäjien onnistumisia

Ilmavoimilla yli kaksikymmentä vuotta työskennellyt Mikko Römpötti toimii nykyään Talenom-yrittäjänä. Hänen mukaansa Talenomin kautta franchise- yrittäjäksi ryhtyminen on helppoa, ja Talenomin koulutuksista mukaan saatavilla opeilla pääsee pitkälle.

Franchising-toimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle.

– Jäädessäni muutama vuosi sitten ansaitulle eläkkeelle Ilmavoimista ajattelin, että voisi olla aika tehdä jotakin muuta. Kun tarjottiin mahdollisuutta Talenom-yrittäjyyteen, päätin tarttua tilaisuuteen, Römpötti kertoo.

Yrittäjäksi lähteminen oli helppoa ja riskitöntä

– Työtehtävät Talenom-yrittäjänä ovat hyvin moninaisia. Ykkösjuttu on asiakaskäynnit, joilla täytyy onnistua. Onnistumista tukevat sitten esimerkiksi toimistolla tehtävät valmistelut ja asiakasyrityksiin perehtyminen, Römpötti kertoo.

“Tuntui siltä, että jos ohjeet opiskelee ja tekee töitä niiden mukaan, niin on mahdollisuus menestyä.”

Römpötin mukaan yrittäjäksi lähteminen oli todella helppoa, ja taloudellisesta näkökulmasta katsoen lähes riskitöntä. Talenomin tarjoama tuki ja ohjeistus olivat tärkeitä yrittäjyyden alkutaipaleella.

– Kun aikaisemmin en ollut tällaista hommaa tehnyt, niin tietenkin kävi mielessä, onnistuuko tässä. Toisaalta selkeät ohjeistukset Talenomin puolelta loivat luottamusta. Tuntui siltä, että jos ohjeet opiskelee ja tekee töitä niiden mukaan, niin on mahdollisuus menestyä, Römpötti miettii.

Huikea mahdollisuus franchise-yrittäjyydestä kiinnostuneille

Römpötti pitää Talenom-yrittäjyyttä huikeana mahdollisuutena kaikille, joita franchise- yrittäjyys kiinnostaa. Talenomin tarjoama koulutus on hänen mukaansa erittäin hyvä, ja koulutuksessa läpikäytävien asioiden huolellinen opettelu kantaa hedelmää.

– En itsekään osannut näitä tehtäviä aikaisemmin, mutta kun olen tehnyt Talenomin pelikirjan mukaan hommia, niin se on kyllä tuottanut tulosta, Römpötti tiivistää.

Talenom on tilitoimisto, joka on tunnettu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten kumppanina. Talenomin tarjontaan kuuluvat esimerkiksi tilitoimistopalvelut ja vero- ja lakipalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi