Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Välitämme toisistamme oikeasti”

Talent Vectia on konsultointiyritys, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan. Töitä tehdään tosissaan, muttei kuitenkaan turhan vakavissaan. Oikea asenne ja pilke silmäkulmassa ovat Talent Vectian konsulttien työkalupakin tärkeät työvälineet.

Talent Vectian konsultit tekevät töitä asiakkaidensa strategian, myynnin ja johtamisen parissa. Talosta löytyy osaamista aina asiakaskokemuksesta johtamiseen, kasvun suunnittelusta rahoitukseen ja palveluiden tuotteistamiseen.

– Mielestäni Talent Vectialla on aina ollut poikkeuksellisen lämmin kulttuuri. Välitämme toisistamme oikeasti. Se tekee sen, että meillä on yhdessä hauskaa. Toinen tärkeä asia on tuki – kun teemme vaikeita juttuja ja painamme pitkää päivää, saamme toisiltamme tukea, painottaa Maria Sangder, Talent Vectian Head Of People Development & Culture.

Tarjolla suuri määrä uuden oppimista

“Erityisen hyvää on varsinkin se, että täällä oppii niin paljon organisaatioista ja niiden eri funktioista esimerkiksi myynnin ja strategian osalta.”

Sekä Talent Vectian asiakkaiden projektit että talon sisäiset kehitysprojektit tarjoavat valtavan määrän mahdollisuuksia oppimiseen sekä uralla etenemiseen. Managing Consultant Elina Välimaan tehtäviin kuuluu esimiehenä muiden menestyksen mahdollistaminen.

– Osa työtäni on toisaalta huomata ne asiat, missä ihmiset ovat hyviä ja missä he mahdollisesti haluaisivat kehittyä. Toisaalta tehtäväni on tarkastella, millaisia asiakasprojekteja tai sisäisiä kehityshankkeita meillä olisi, joissa kehittymään pääsisi, Välimaa kertoo.

Uusi konsultti pääsee kehittymään nopeasti. Simo Kettunen aloitti Talent Vectialla aikoinaan Associate Consultant-nimikkeellä. Nyt hän on Consultant. Kun kokemusta kertyy, alkaa osaaminen syventyä ja nyansseja tulee lisää.

– Täällä on mahdollisuus edetä. Erityisen hyvää on varsinkin se, että täällä oppii niin paljon organisaatioista ja niiden eri funktioista esimerkiksi myynnin ja strategian osalta, Kettunen kertoo.

”Ihan vakavalla naamalla ei vedetä”

Kaikki kolme ovat yhtä mieltä siitä, että Talent Vectialla työskentelyssä tarvitaan oma-aloitteisuutta. On oltava valmis kysymään neuvoja muilta sekä myöntämään, ettei osaa kaikkea. Yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi nousee huumorintaju.

– On tärkeää, että on kova ja hyvä asenne. Töitä tehdään kuitenkin täälläkin pilke silmäkulmassa. Ihan vakavalla naamalla ei vedetä, Kettunen hymyilee.

– Jos ei ole sellaista pientä huumorintajua, niin huumori voi loppua, Kettunen ja Välimaa naurahtavat yhteen ääneen.

– Jos olet sellainen ihminen, joka nauttii siitä jatkuvasta oppimisesta, niin sitten tämä on oikea paikka sinulle, Sangder toteaa.

Talent Vectia on kasvun tekijä, joka luo kasvustrategioita, uudistaa johtamista ja organisaatioita sekä kiihdyttää kasvua. Näin Talent Vectia rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa kestävää kasvua ja hyvinvointia tuleville sukupolville.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi