Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Harrastetalli mainiolla sijainnilla

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tampereella asuva Kari Vuorinen on omien sanojensa mukaan aina nikkaroinut ja askarrellut kaiken, mitä tarvitsee. Kerrostaloasuminen kuitenkin rajoittaa harrastemahdollisuuksia. Ratkaisu tilanpuutteeseen löytyi Kangasalla sijaitsevasta talliosakkeesta, joka taipuu moneen tarkoitukseen ja jonne työkalut saa hyvään järjestykseen. Kari pitää Talliosaketta kätevänä ratkaisuna.

Rakennusalalla uransa tehnyt Kari jäi eläkkeelle joulukuussa 2015. Ajatus tallin hankkimisesta lähti liikkeelle varastotilan puutteesta. Talliosake Oy:n ilmoituksen Kari huomasi lehdestä.

– Asumme Tampereella, mutta päädyin hankkimaan tallin Kangasalta. Minulla on siellä mökki, joten sijainti on oikein sopiva. Tallissani on 25 neliötä ja se sijaitsee kulkureitillä kaupunkiasunnolta mökille. Kaupat tein suoraan yrityksen kanssa, kun halli oli valmistumaisillaan. Siihen aikaan pieniä talleja oli tarjolla neljä, joista enää yksi oli kaupan, Kari kertoo.

“Moni on kysellyt minulta tallista, ja ilman muuta pystyn ratkaisua suosittelemaan. Tämä on tosi kätevä systeemi!”

“Siellä pystyy tekemään kaikkea”

Talliosakkeen tallin pystyy varustelemaan itse oman tarpeensa mukaan. Kari on laitattanut omaan talliinsa wc-istuimen ja lavuaarin. Hänen mukaansa on hyvä, että tilaan saa vesipisteen ja siellä on kaivot.

– Tallissa voi pestä autonkin näppärästi. Hankin tallin askartelua varten, ja siellä pystyy kyllä tekemään kaikkea. Olen koko ikäni nikkaroinut ja korjannut kaiken, mitä olen tarvinnut. Minulla on siellä esimerkiksi hitsauskoneet ja käsityökalut tallessa. Talli sopii erittäin hyvin tällaiseen harrastetarkoitukseen, ja kokokin riittää. Voisin kuvitella, että tällainen pienempi talli sopisi myös moottoripyörämiehille, Kari pohtii.

Rakennusalan ammattilaisena Kari arvioi, että tallin rakennusratkaisut on toteutettu fiksusti.

– En osaa oikein moitteita sanoa. Pienemmissä talleissa on pelkkä sähköinen nosto-ovi, eikä pientä käyntiovea. Se on pieni puute, muttei maa siihen kaadu. Tallissa on hyvä ilmastointi ja sähkölämmitys, Kari tuumaa.

Osake herättää kiinnostusta ja sitä on ilo suositella

Kari tietää, että talliosakkeita on Kangasalla ja muissa kaupungeissa monenlaisessa käytössä.

– Talleja ostetaan kimpassa ja niitä on pienyritysten käytössä ja varastotiloina. Talliosakkeen asiakaspalvelu on hyvää. Olen oikein tyytyväinen. Tallista aiheutuvat kustannuksetkin ovat aika matalia, Kari iloitsee.

Osakkeen oston myötä myös tuttavapiiri on kiinnostunut talliratkaisusta.

– Olen ollut ikään kuin elävä mainos. Moni on kysellyt minulta tallista, ja ilman muuta pystyn ratkaisua suosittelemaan ja olen jo suositellutkin. Tämä on tosi kätevä systeemi, Kari kiittelee.

Talliosake tarjoaa korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille ja yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi