Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ilkka Moilanen Talliosakkeistaan: “Sijoittajaksi ihan vahingossa”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Oululainen taksi- ja kuljetusalan yrittäjä Ilkka Moilanen halusi hankkia omaan käyttöönsä tallin, jonne mahtuisi isompikin pakettiauto. Talli löytyi, mutta niin löytyi sattumalta myös vuokralainen. Kun sijoitus osoittautui kannattavaksi, päätti Ilkka hankkia toisenkin osakkeen. Ilkka arvostaa talliensa toimivia tiloja ja isoja pihoja.

Oululainen Ilkka on toiminut yrittäjänä jo kolmisen vuotta. Ajatus omasta autotallista alkoi itää mielessä, kun Ilkka näki Talliosakkeen mainoksen. Tärkeimmät ostopäätökseen vaikuttaneet kriteerit olivat käytännöllisyys ja hyvä sijainti.

– Asun noin puolen kilometrin päässä halleista ja huomasin, kun niitä alettiin rakentaa. Olin kysellyt tallia jo aiemmin valmistuneesta hallista, mutta siellä ei ollut vapaana sopivankokoista. Uudemmasta kohteesta löytyi juuri minulle sopiva, Ilkka iloitsee.

“Tykästyin talleissani siihen, että siellä on sellaiset pinnat, että autoja pystyy pesemään ja myös sulattamaan tiloissa talviaikaan.”

Talliosake on järkevä sijoitus

Ilkan ensimmäisen tallin oli tarkoitus tulla oman yrityksen käyttöön, mutta toisin kuitenkin kävi.

– Tein varauksen ja ostin tallin. Pian tallin hankinnan jälkeen eräs tuttavani kysyi tallistani ja ehdotti, että hän voisi tulla siihen vuokralle. Ajattelin, että mikäpä siinä. Siitä innostuneena otin yhteyttä pankkiin ja ostin vielä toisenkin osakkeen. Molemmat vuokralaiseni ovat autoharrastajia. Minusta tuli sijoittaja ihan vahingossa, Ilkka nauraa.

Vuokran määrittämiseen Ilkka sai apua välittäjältä. Tallien lisäksi Ilkalla on yksiö sijoituskohteena.

– Sijoittajan näkökulmasta katsottuna tallista saa hieman paremman tuoton kuin asunnosta. Ero ei ole kuitenkaan suuri. Pitää myös huomioida, ettei tallin jälleenmyyntiarvosta ole vielä näyttöä. Olen kuitenkin tyytyväinen tallihankintoihini, Ilkka tuumaa.

Hyvät tilat ja hyvät pihat

Ilkan talleihin on asennettu wc-istuimet ja hanat, ja varustelua on täydennetty lisävaloilla ja –pistorasioilla. Taksi- ja kuljetusalan yrittäjänä Ilkka arvostaa sitä, että Talliosakkeen talleissa pystyy huoltamaan ja esimerkiksi pesemään autoja.

– Molemmat hallini ovat 46-neliöisiä ja niihin mahtuu myös isommat pakettiautot. Tykästyin talleissani siihen, että siellä on sellaiset pinnat, että autoja pystyy pesemään ja myös sulattamaan tiloissa talviaikaan. Tallit ovat käytännöllisiä ja laadukkaasti rakennettuja, ja pihat ovat asfaltoituja. Hyvät tilat ja hyvät pihat, Ilkka kiteyttää.

Talliosake tarjoaa korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille ja yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.