Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Talliosake mahdollistaa monipuolisen harrastamisen

Pete Mähönen etsi uutta harrastustilaa moottoripyörille ja tekniikalle. Toiveissa oli läheinen sijainti ja sopivan kokoinen tila. Netistä löytyi Tampereen Hervannan Talliosake, josta pidempään jatkunut harrastus, laitteet ja työkalut löysivät paikkansa.

Viisikymmenneliöinen talli on rakennettu joulukuussa 2016. Odotusta ja tarvetta löytyi jo ennestään ja heti tallin valmistuttua tavaraa alettiin tuoda sisään.

“Kyllä tämä on osunut ihan kohdalleen. Ei ole mitään valittamista ollut, kaikki on toiminut niin kuin lähtiessä ajateltiin.”

– Etsin tiloja netistä ja löysin tämän Talliosakkeen. Soitin välittäjälle ja hänen kanssa käytiin katsomassa esimerkkitilaa. Sen jälkeen vähän aikaa arvoin, tein varauksen ja sitten totesin, että tässä se on, kertoo Pete.

– Kyllä tämä on osunut ihan kohdalleen. Ei ole mitään valittamista ollut, kaikki on toiminut niin kuin lähtiessä ajateltiin.

Läheinen sijainti auttaa harrastamaan viikollakin

Tallissa on tehty jo yksi tekniikan vaihto autoon, erilaisia moottoripyörän korjauksia, huoltoja sekä pienempiä tekniikan projekteja. Tallin sijainti lähellä nykyistä asuntoa auttaa Peten mukaan sovittamaan aikatauluja ja lisäämään harrastamisen mahdollisuuksia.

– Täällä voi käydä harrastamassa lyhyemmällä aikataululla ja ei tarvitse aina ottaa koko viikonloppua sille. Ei tarvitse viidenkymmenen kilometrin päästä lähteä hakemaan työkaluja ja varata paria tuntia matkoihin. Nyt pääsen helposti tekemään parin tunnin pienempiä projekteja, kun tila on lähellä ja valmiina, Pete summaa.

”Kaikki tarpeellinen varustelu oli valmiina”

Peten Talliosake on valoisa ja harrastajalle juuri sopivan kokoinen. Tasaiseen epoksipäällystettyyn lattiaan ei tartu lika, ja öljynerotuskaivo oli valmiiksi asennettu. Hitsauskin onnistuu, kun vaahtosammutin löytyy vakiona seinästä.

– Kaikki tarpeellinen varustelu oli valmiina. Löytyi erottelukaivo, huippuimuri, sähköt, internet ja jopa vessavalmius takanurkasta. Eihän sitä muuta oikeastaan tarvitsekaan. Lämmin tila vielä kaupanpäälle.

– Parvi tuli tehtyä säilytystilan lisäämiseksi ja vessan rakensin. Muutama lisäpistorasia tuli, mutta muuten mennään normaalilla. Nosturia en ole vielä kerennyt hommata, kun vajaan vuoden vasta ollut, Pete päättää.

Talliosake tarjoaa korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille ja yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi