Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yhteinen arvomaailma ohjaa liiketoimintaa

Mikko ja Seija Korkiakoski ovat kemiläisiä isännöintialan yrittäjiä. Heidän yrityksensä, Isännöintipalvelut Korkiakoski Oy, on osa franchising-ketju Taloasema Oy:tä. Samanlainen arvomaailma ja Taloaseman kokonaisilme vakuuttivat Korkiakosket siitä, että yhteistyöhön kannattaa ryhtyä juuri Taloaseman kanssa.

Taloasema tarjoaa räätälöityjä, kokonaisvaltaisia ja laadukkaita isännöitsijäpalveluja. Isännöintipalvelut Korkiakoski Oy:n toimintaan kuuluvat kaiken kattavat isännöintipalvelut, jotka toteutetaan Kemissä paikallisesti. Ketju tarjoaa tukitoiminnot ja esimerkiksi apua pulmatilanteisiin.

– Taloasema tarjoaa meille kaikki verkkopalvelut taloushallintaohjelmasta kotisivuihin. Myös kirjanpitopalvelut ja lakipalvelut on mahdollista saada Taloaseman kautta. Olemme saaneet myös aina apua ja ratkaisuja pulmallisiin tilanteisiin, Seija kertoo.

Apua ja neuvoja yrityksen perustamiseen

– Vaihtoehtoja selvittäessämme huomasimme, että Taloasemalla on hyvin samat asiat ja arvot otettu esille, mitä itsekin korostamme. Pääsimme Taloaseman kanssa aika nopeasti yhteisymmärrykseen, ja siitä alkoi mallikkaasti sujuva yhteistyömme, Mikko sanoo.

“Taloasema on nykyaikainen toimija, jonka kanssa kaikki on sujunut hyvin alusta asti.”

Mikolla on isännöintialan kokemusta jo nuoruusvuosilta, kun hän työskenteli esimerkiksi huoltomiehenä isännöintitoimistossa. Yrittäjiksi Seija ja Mikko ryhtyivät vuonna 2013. Selvitystyön ja neuvottelujen jälkeen he perustivat oman yrityksensä.

– Taloasema auttoi meitä hyvin paljon kaikissa osakeyhtiön perustamiseen liittyvissä asioissa. He olivat esimerkiksi tukena markkinoinnissa, ja heidän kauttaan saamamme näkyvyyden ansiosta saimme jo alkuvaiheessa hyvin asiakkaita, Mikko kiittää.

Nykyaikaista, yhteisöllistä ja virkeää toimintaa

Franchising-ketjun kautta toimimisen isoimpia etuja on Mikon ja Seijan mukaan se, että itsenäisen yrittäjyyden harjoittamisen takana on kuitenkin tukena iso taustaketju. Taustaketjun kautta kollegojen tuki on tarvittaessa saatavilla, minkä lisäksi reipas, yhdessä tekemisen meininki tukee liiketoimintaa.

– Taloaseman toiminta on yleisesti ottaen todella virkeää. Olemme aktiivisesti yhteyksissä Taloasema-kollegoidemme kanssa. Taloasema on nykyaikainen toimija, jonka kanssa kaikki on sujunut hyvin alusta asti, Seija vakuuttaa.

Taloasema on isännöitsijätoimisto, joka toimii yrittäjävetoisesti koko maassa ja tarjoaa räätälöityjä palvelupaketteja taloyhtiöiden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi