Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Esa Käyhkö: ”Kaikki sujui aivan moitteettomasti”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Esa ja Raija Käyhkö asuvat Oulussa vuonna 1964 valmistuneessa täystiilitalossa. Vuoden 2017 keväällä LVIturva remontoi talon viemärit sukitusmenetelmällä. Remontti sujui pariskunnan mukaan täysin moitteettomasti.

– Tämä talo on rakennettu aikoinaan ikuiseksi monumentiksi. Talon on piirtänyt Alvar Aallon oppipoika arkkitehti Pekka Pitkänen. Tämä onkin hyvin Alvar Aallon tyylinen talo. Seinät ovat puoli metriä paksut ja ikkunat on upotettu tammeen, Esa Käyhkö kertoo.

”Pojat tekivät kiitosta ansaitsevaa työtä”

“Siisteys oli hyvä, kaikki lattiat peitettiin ja roskat kerättiin pois”

Esa ja Raija ovat remontoineet taloa vuosien varrella ahkerasti. Viimeisin tehty remontti on LVIturvan toteuttama viemärisukitus. Ennen remonttia viemärin valurautaputket olivat alkuperäisessä kunnossaan. Remontti alkoi viemäreiden kuvauksella, jossa viemäreiden kunto tarkistettiin. Putket olivat säilyneet sellaisessa kunnossa, että sukitus oli mahdollista toteuttaa.

– Remontti oli monivaiheinen, koska talo on sen verran iso ja viemärilinjoja on useampi. Kaikki kolme wc:tä käytiin läpi ja vessanpytyt vaihdettiin. Kaikki sujui aivan moitteettomasti, Esa kertoo.

– Pojat tekivät kiitosta ansaitsevaa työtä. Kaikki meni niin kuin pitikin. Siisteys oli hyvä, kaikki lattiat peitettiin ja roskat kerättiin pois, Esa summaa.

”Remontista ei aiheutunut mitään häiriötä”

Sukitus tehtiin keväällä 2017, osittain jääkiekon MM-kisojen aikana. Remontti ei haitannut pariskunnan asumista tai kisojen seuraamista. Osan ajasta he viettivät Helsingissä.

– Remontista ei aiheutunut mitään häiriötä ja pystyimme seuraamaan kisojakin normaalisti, Esa sanoo.

”Voimme suositella LVIturvaa”

Remontin jälkeen sukituksen lopputulos kuvattiin ja lopputulos käytiin yhdessä läpi.
Esa kuvailee työn lopputulosta hyväksi. Viemäriremontti oli toistaiseksi viimeinen pariskunnan suunnittelema isompi remontti. Esa arveleekin, että kaiken pitäisi olla kunnossa nyt pitkäksi ajaksi eteenpäin. LVIturvan toiminnasta heille jäi hyvin miellyttävä mielikuva.

– Meille jäi mukava ja miellyttävä mielikuva. Meidän miljöömme koostuu samaan aikaan, eli vuosina 1964-1965 valmistuneista taloista, joten varmasti muillakin on viemäriremontti jossain vaiheessa edessä. Voimme suositella LVIturvaa naapureillemme ja keskusteluja heidän kanssaan on jo käytykin, Esa sanoo.

– Olemme antaneet LVIturvasta positiivista palautetta. Kaikki meni oikein mukavasti, Esa päättää.

Teemme Suomen sujuvimpia remontteja niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Koska remontin tarvetta on usein vaikeaa arvioida itse, tarjoamme myös maksuttomia kartoituksia. Meiltä saat aurinkosähköön, lämmitysverkostoon, viemäriin, ilmanvaihtoon sekä käyttövesiputkistoon liittyvät kartoitukset ja remontit.

Tehtävämme on myös tuoda kodin ylläpitoon liittyvä tieto helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Näin estämme vahinkoja tapahtumasta ja parannamme suomalaisten elämänlaatua. Toivomme ja teemme kovasti töitä sen eteen, että saisimme olla myös sinun kotisi kumppani.

Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.