Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ilmainen kartoitus iski Joniin – kesäloman päätteeksi talon viemäri oli saneerattu

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Joni Rapasen vuonna 1962 rakennettu omakotitalo on vuosien varrella remontoitu kauttaaltaan. Remonttikierroksen loppuun saattamiseksi hän päätti teettää viemäriremontin. LVIturvan toteutti saneerauksen asukkaiden lomareissun aikana, jolloin erityisiä asumisjärjestelyitä ei tarvittu.

– Ryhdyin viemäriremonttiin, koska alkuperäiset valurautaputket olivat jo yli 50 vuotta vanhat. Kun talo alkaa muutenkin olla pitkälti remontoitu, oli viemäriremonttikin hyvä tehdä. Jos joskus tarvitsee laittaa talo myyntiin, menee se huomattavasti helpommin ja nopeammin kaupaksi tämän myötä, Joni kertoo remontin taustoista.

– Viemäreissä ei sinänsä ollut mitään ongelmaa, vaan enemmän huoletti niiden ikä ja putkien murtumariskit.

“Erityisen tyytyväinen olen siihen, että toivomani aikataulu piti. Siihen voi olla tosi tyytyväinen.”

LVIturva toteutti ilmaisen kartoituksen

Joni törmäsi LVIturvaan etsiessään netistä ja erilaisilta foorumeilta tietoa putkiliikkeistä, sekä asiakkaiden kokemuksista. LVIturva oli niiden yritysten joukossa, jotka tarjosivat ilmaista viemärikartoitusta remonttitarpeiden selvittämiseksi.

– Minulla ei ollut hajuakaan, paljonko talon alla menee tätä valurautaputkea. Kartoituksen ja sen yhteydessä tehdyn viemärikuvauksen myötä sain tiedon, kuinka paljon putkea on, ja missä kunnossa ne ovat.

– Heillä oli mukana myös malliputki, josta näki, millainen valmis putki tulee olemaan, kun sukitus tehdään valurautaputken sisään. Tämä oli ihan vakuuttava yksityiskohta, Joni muistelee.

Remontti tehtiin lomareissun aikana

Ennen päätöstä remonttiin ryhtymisestä Joni kartoitti vielä remontin hintatietoja samantapaisissa taloissa asuvilta tuttaviltaan. Kun hinnassa päästiin yhteisymmärrykseen, ja aikataulutkin sopivat yhteen, päätettiin remontti tehdä.

– LVIturvalla sattui olemaan kesälomien päätteeksi kalenterissa tilaa juuri sillä viikolla, kun me lähdimme lomareissulle.

– Sanoin, että kun tulen takaisin, niin sotkut pitää olla siivottu ja remontti valmis. Se oli toiveeni ja sen he täyttivät, Joni toteaa.

Lopputulos yllätti

Viemärisaneerauksen myötä talon remonttikierros saatiin täyteen. Sopimusten mukaan sujuneeseen remonttiin Joni on tyytyväinen, ja kertoo viemäreiden toiminnan muutoksen yllättäneen hänet.

– Ajattelin, ettei muutosta hirveästi huomaisi, mutta viemärit vetävät nyt selkeästi paremmin. Lavuaarit tyhjenevät entistä nopeammin, Joni kertoo.

– Erityisen tyytyväinen olen siihen, että toivomani aikataulu piti. Siihen voi olla tosi tyytyväinen, koska se on nykyään kaikissa saneerausprojekteissa melko harvinaista, Joni toteaa lopuksi.

Teemme Suomen sujuvimpia remontteja niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Koska remontin tarvetta on usein vaikeaa arvioida itse, tarjoamme myös maksuttomia kartoituksia. Meiltä saat aurinkosähköön, lämmitysverkostoon, viemäriin, ilmanvaihtoon sekä käyttövesiputkistoon liittyvät kartoitukset ja remontit.

Tehtävämme on myös tuoda kodin ylläpitoon liittyvä tieto helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Näin estämme vahinkoja tapahtumasta ja parannamme suomalaisten elämänlaatua. Toivomme ja teemme kovasti töitä sen eteen, että saisimme olla myös sinun kotisi kumppani.

Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.