Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

LVIturvan luotettavuus ja ammattitaitoisuus ratkaisivat

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Hannu Humalamäki sekä hänen vaimonsa ovat remontoineet vuonna 1964 rakennettua omakotitaloaan vuosien varrella ahkerasti. Vuonna 2013 toteutettiin LVIturvan toimesta käyttövesiremontti ja vuonna 2016 viemäriremontti. Viemäriremontti sai alkunsa alkuperäisen putkiston korkeasta iästä sekä tukoksista kielivistä oireista. Hannu on ollut tyytyväinen LVIturvan toimintaan molempien remonttien perusteella.

167-neliöisen omakotitalon toisessa päässä on erillinen asunto, jossa asuu tällä hetkellä Hannun äiti. Hannu havaitsi, että viemärit alkoivat osoittaa merkkejä tukoksista. Myös putkien korkea ikä huoletti.

– Vaivoja oli, jotka viittasivat tukoksiin. Mietin myös, että miten rautaputket kestävät, Hannu Humalamäki summaa.

Kaupat tehtiin luottavaisin mielin

“LVIturvan myyjä oli putkiammattilainen, joka osasi esittää asiansa ja selostaa prosessin siten, että pystyin luottavaisin mielin kaupat tekemään.”

Hannu pyysi tarjouksia viemäriremontin toteuttamiseksi useammalta yritykseltä, omien sanojensa mukaan lähemmäs 20 paikasta. LVIturvasta Hannulla oli aiempaa kokemusta kolme vuotta aiemmin tehdyn käyttövesiremontin perusteella.

– Lopullisen päätöksen ratkaisi tietysti aikaisempi positiivinen kokemus yrityksestä sekä ajankohta, eli se viikko milloin remontti tehtiin. Äitini on iäkäs ja hän asui palvelutalossa sen aikaa kun remonttia tehtiin. Siksi oli tärkeää, että remontti saatiin sopivalle viikolle, Hannu kertoo valintaan vaikuttaneita tekijöistä.

– LVIturvan myyjä oli putkiammattilainen, joka osasi esittää asiansa ja selostaa prosessin siten, että pystyin luottavaisin mielin kaupat tekemään, Hannu lisää.

“Ammattitaitoiset asentajat oli!”

“Seurasin työntekoa ja kun näin maallikkona miettii, niin ei remonttia olisi tämän nopeammin voinut kyllä tehdä.”

Remontti alkoi työmaan valmistelulla ja suojauksilla, jonka jälkeen päästiin käsiksi itse viemäreihin. Remontin toteutus vei yhteensä kuusi ja puoli päivää. Hannun kuvailee LVIturvan työskentelyä huolelliseksi.

– Ammattitaitoiset asentajat oli! Seurasin työntekoa ja kun näin maallikkona miettii, niin ei remonttia olisi tämän nopeammin voinut kyllä tehdä, Hannu summaa.

“Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu”

Viemäriremontti pyyhki huolet talon vesiasioiden osalta pois Hannun harteilta. Kaikki vesiputkistoihin liittyvät remontit on nyt tehty. Remontin jälkeen ovat viemärit toimineet ongelmitta ja ennen remonttia vaivanneet erilaiset oireet ovat poissa.

– Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu ja nyt homma toimii suunnitellusti, Hannu kertoo.

– Voin suositella LVIturvaa. Meidän tarvitsemamme kokonaisuudet onnistuivat heidän kauttaan, emmekä ole pettyneet!

Teemme Suomen sujuvimpia remontteja niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Koska remontin tarvetta on usein vaikeaa arvioida itse, tarjoamme myös maksuttomia kartoituksia. Meiltä saat aurinkosähköön, lämmitysverkostoon, viemäriin, ilmanvaihtoon sekä käyttövesiputkistoon liittyvät kartoitukset ja remontit.

Tehtävämme on myös tuoda kodin ylläpitoon liittyvä tieto helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Näin estämme vahinkoja tapahtumasta ja parannamme suomalaisten elämänlaatua. Toivomme ja teemme kovasti töitä sen eteen, että saisimme olla myös sinun kotisi kumppani.

Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi