Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Mari ja Ville Suominen: “Töitä tehtiin asukkaiden ehdoilla”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

LVIturva on tehnyt jyväskyläläisen Suomisen perheen kotiin kaiken kaikkiaan kolme eri remonttia. Ensin tehtiin lämpöverkkoremontti ja sitten yhtä aikaa käyttövesi- ja viemäriremontit. Ensimmäisen remontin jälkeen eivät Ville ja Mari enää harkinneetkaan muita kuin LVIturvaa seuraavien remonttien toteuttajaksi.

Ville ja Mari Suominen sekä heidän kaksi lastaan asuvat jyväskylässä vuonna 1963 rakennetussa omakotitalossa, johon he muuttivat noin 17 vuotta sitten. Vuosien varrella on kotia remontoitu lähes vuosittain jollakin tapaa. Pari vuotta sitten teki LVIturva taloon lämpöverkkoremontin. Kun sitten myös käyttövesi- ja viemäriremontit tulivat ajankohtaiseksi, oli valinta työn toteuttajasta selvä.

Ensimmäiseksi tehdyn lämpöverkkoremontin yhteydessä uusittiin muun muassa talon patterit sekä asennettiin perheen ostama ilmavesi-lämpöpumppu aiemman öljylämmityksen tilalle.

– Ei tullut muita edes mieleen, olimme niin tyytyväisiä, Mari ja Ville summaavat.

Remontit asukkaiden ehdoilla

“Remontit eivät vaikuttaneet meihin ollenkaan. Olimme Villen kanssa päivisin töissä, osa lapsista oli kotona. Töitä tehtiin meidän asukkaiden ehdoilla, me tässä eletään ja pojat tulee tekemään siinä sivussa työnsä.”

Ennen remontteja olivat kaikki talon putkistot alkuperäiset. Aluksi ei viemäriremonttia ollut tarkoitus edes tehdä, vaan asentaa vain lattialämmitys yhteen huoneeseen. LVIturvan käynnin ja putkien kuvauksen yhteydessä kuitenkin näkyi viemäriputkissa muutama epäilyttävä kohta. Tarkemmassa tutkimuksessa selvisi, että yhdessä kohtaa oli isompikin ongelma, joka vaati korjausta.

– Vaikka vähän hajuhaittoja olikin viemäreistä ollut, niin emme olleet osanneet yhdistää sitä mihinkään isompaan, Mari muistelee.

Perhe seurasi remonttien toteutusta ja LVIturva saa kiitosta erityisesti siitä, että he tekivät kaikki remontit asukkaiden ehdoilla. Vedet olivat aina käytössä vähintään talon vieressä olevassa lämpimässä autotallissa. Myös työn laatu on Marin ja Villen mukaan ollut hyvää.

– Remontit eivät vaikuttaneet meihin ollenkaan. Olimme Villen kanssa päivisin töissä, osa lapsista oli kotona. Töitä tehtiin meidän asukkaiden ehdoilla, me tässä eletään ja pojat tulee tekemään siinä sivussa työnsä, Mari kiteyttää.

– Työn laadussa ei ole mitään valittamista, Ville sanoo.

“LVIturva on pätevä, nopea sekä luotettava!”

“Hyvillä mielin voimme LVIturvaa eteenpäin kehua. Ei tarvitse miettiäkään, ettemmekö olisi tyytyväisiä saamaamme palveluun!”

Kaikki remontit olivat perheen mukaan myös aikataulullisesti nopeita. Lämpöverkko- ja käyttövesiremontit tehtiin putkistojen osalta pintavetoina. Viemäriremontti toteutettiin sukitusmenetelmällä. Yhtä aikaa tehnyt käyttövesi- ja viemäriremontti kestivät kolme päivää.

– Tosi nopeita ovat nuo remontit olleet, ei mitään viikkojen tai kuukausien remontteja. Pintaan kun vedetään, niin ei ole tarvinnut viikkoja viedä. Kokonaisuutena tämä on ollut todella hyvä.

Tehdyt remontit ovat poistaneet Villeltä ja Marilta huolen talon vesiasioista. Kaikkien remonttien lopputulos on ollut heidän odotustensa mukainen. He ovat myös molemmat valmiita suosittelemaan LVIturvaa esimerkiksi tuttavilleen.

– LVIturva pätevä, nopea sekä luotettava! Ja heillä on ystävällinen henkilökunta, Mari sanoo.

– Hyvillä mielin voimme LVIturvaa eteenpäin kehua. Ei tarvitse miettiäkään, ettemmekö olisi tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Teemme Suomen sujuvimpia remontteja niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Koska remontin tarvetta on usein vaikeaa arvioida itse, tarjoamme myös maksuttomia kartoituksia. Meiltä saat aurinkosähköön, lämmitysverkostoon, viemäriin, ilmanvaihtoon sekä käyttövesiputkistoon liittyvät kartoitukset ja remontit.

Tehtävämme on myös tuoda kodin ylläpitoon liittyvä tieto helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Näin estämme vahinkoja tapahtumasta ja parannamme suomalaisten elämänlaatua. Toivomme ja teemme kovasti töitä sen eteen, että saisimme olla myös sinun kotisi kumppani.

Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi