Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Tauno Miikkulainen: “Ei enää huolta putkista”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

LVIturva toteutti Aila ja Tauno Miikkulaisen kotona Ulvilassa ensin lämpöverkkoremontin ja sitten viemäristön sukitusremontin. Vuonna 1969 rakennetun kodin putkistot eivät vielä oireilleet, mutta Miikkulaiset halusivat ennakoida mahdolliset ongelmat. Nyt kotona voi olla turvallisin mielin.

Aila ja Tauno Miikkulainen ovat asuneet kodissaan Ulvilassa jo vuodesta 1975 lähtien. Talolla on ikää jo miltei 50 vuotta.

– Aloimme miettiä, että kodillamme on jo melkoisesti ikää, ja vahinkoja voi sattua. Putket ja patteristot olivat alkuperäisiä. Halusimme ennakoida mahdolliset rikot. LVIturvaan tutustuimme, kun yrityksen työntekijä tuli käymään ovellamme. Siitä kaikki sai alkunsa, Tauno muistelee.

LVIturva teki Miikkulaisten kotona lämpöverkkoremontin marraskuussa 2015. Remontti onnistui niin hyvin, että elokuussa 2016 yritys myös sukitti kodin putket.

“Olemme asuneet täällä jo 40 vuotta ja voimme turvallisin mielin jatkaa asumista ja elämistä, kun meillä ei ole enää huolta putkista. Voimme vilpittömästi suositella yritystä!”

Sujuvaa työntekoa ja hyvää jälkeä

Pian ensikohtaamisen jälkeen Miikkulaiset tekivät sopimuksen LViturvan kanssa ja sopivat aikatauluista.

– Meille syntyi yleisesti hyvä mielikuva yrityksestä. He pystyivät heti näyttämään, että he saavat aikaan hyvää jälkeä. Remontit sujuivat hyvin, ja kaikki sovittu on myös pidetty, Tauno kiittelee.

Ensin tehty lämpöverkkoremontti toteutettiin viikossa.

– Homma sujui luontevasti, ja pystyimme asumaan koko ajan kotona, Tauno kertoo.

Myös sukitus tapahtui reilussa viikossa. Sen yhteydessä putket käytiin läpi kameroilla.

– Putkissa on kulkenut tavaraa 50 vuotta. Kyllähän se aikalailla siltä näytti, että voisi olla paikallaan jotain tehdä, vaikkei varsinaista vuotoa löytynytkään. Meillä tuli sukituksen yhteydessä muutama yllättävä mutka vastaan, ja vielä jälkikäteen jouduimme penkomaan asiaa, koska vessaan tuli hajua. LVIturva kuitenkin hoiti hommaan kotiin ja asiaa tutkittiin, kunnes syy löytyi, Tauno toteaa.

Elämä jatkuu turvallisin mielin

Miikkulaiset ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Remontit näyttäytyvät etuna myös tulevaisuudessa, kun talon kauppaaminen tulee ajankohtaiseksi.

– Olemme asuneet täällä jo 40 vuotta ja voimme turvallisin mielin jatkaa asumista ja elämistä, kun meillä ei ole enää huolta putkista. Voimme vilpittömästi suositella yritystä! Emme olisi tehneet lämpöverkkoremontin jälkeen heidän kanssaan toista remonttia, jos olisimme olleet tyytymättömiä. Hommat etenivät sujuvasti ja hyvin, Tauno kiittelee.

Teemme Suomen sujuvimpia remontteja niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Koska remontin tarvetta on usein vaikeaa arvioida itse, tarjoamme myös maksuttomia kartoituksia. Meiltä saat aurinkosähköön, lämmitysverkostoon, viemäriin, ilmanvaihtoon sekä käyttövesiputkistoon liittyvät kartoitukset ja remontit.

Tehtävämme on myös tuoda kodin ylläpitoon liittyvä tieto helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Näin estämme vahinkoja tapahtumasta ja parannamme suomalaisten elämänlaatua. Toivomme ja teemme kovasti töitä sen eteen, että saisimme olla myös sinun kotisi kumppani.

Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.