Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Väinö Karjala: “LVIturva tekee ammattitaitoista ja taitavaa työtä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Loimaalla asuvien Väinö ja Seija Karjalan omakotitalo on rakennettu vuonna 1983. Taloa on pariskunnan toimesta kunnostettu sen iän edellyttämällä tavalla. Yksi viimeisimmistä remonteista oli LVIturvan marraskuussa 2016 toteuttama käyttövesiremontti. Väinö ja Seija ovat tyytyväisiä remontin lopputulokseen sekä LVIturvan siistiin työn jälkeen.

– Kattoa on kunnostettu ja puutarhaa laitettu. Ikkunat on uusittu ja keittiö on remontoitu. Nyt sitten tuli remontoitua nämä käyttövesiputket. Mitään vikaa niissä ei ennen remonttia ollut. Ne alkoivat kuitenkin iältään olla jo kolmisenkymmentä vuotta vanhoja ja vakuutuimme siitä, että putket olisi aika uusia. LVIturvalla sitten työ teetettiin, Väinö Karjala kertoo.

“Ei ole huolta siitä, että vesivahinkoa tulisi tai olisi odotettavissa näiden käyttövesiputkiasennusten osalta.”

“Työ tehtiin siististi ja ammattitaitoisesti”

Pariskunta asui kotonaan normaalisti koko remontin ajan. Käyttövesi oli suunnitelmien mukaisesti poikki vain yhden päivän. Remontin myötä aiemmin rakenteiden sisällä piilossa kulkeneet vesiputket vedettiin kulkemaan näkyville pintavetona. Vanhat putket tyhjennettiin, tulpattiin ja jätettiin paikoilleen.

– Käyttövesiputkistojen uusiminen sujui siten, miten luvattiin. Neljä päivää olivat asentajat töissä ja työ eteni erittäin sujuvasti. Mitään yllättävää tai ennalta tietämätöntä haittaa ei asumisenkaan suhteen ilmennyt. Työ tehtiin siististi ja ammattitaitoisesti, Väinö kuvailee.

Remontin yhteydessä päätettiin vaihtaa myös lämminvesivaraaja. Varaajan vaihto sujui Väinön mukaan ilman sen suurempia ongelmia. Vanha varaaja sekä muut tavarat koko remontin osalta vietiin remontin päätteeksi pois ja asentajat siivosivat jälkensä.

– Lopputulos on erittäin hyvä, työn jälki on siistiä ja odotusten mukaista. Uudet putket ovat aivan asialliset ja hyvännäköiset eivätkä haittaa silmää. Niille haettiin sellaiset asennuspaikat, joissa ne kaikkein vähiten haittaavat ulkonäöllisesti, Väinö kuvailee.

“Kaikin puolin voin antaa hyvän kiitoksen tehdystä työstä”

Väinö ja Seija uskovat, että tällä uudella käyttövesiputkistolla he pärjäävät monta vuosikymmentä eteenpäin. Remontti toi tullessaan myös käytännön parannusta. Pesukonetornin sulkuhana oli aiemmin hieman hankalassa kohdassa. Remontin yhteydessä sen paikka siirrettiin paremmalle kohdalle, jotta hana olisi helpommin käytettävissä.

– Ei ole huolta siitä, että vesivahinkoa tulisi tai olisi odotettavissa näiden käyttövesiputkiasennusten osalta, Väinö sanoo.

LVIturvaa Väinö kuvailee luotettavaksi yritykseksi, joka on kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Työn laadun ja hinnan huomioiden hän olisikin valmis suosittelemaan LVIturvaa myös muille käyttövesiputkiremonttia harkitseville ja tarvitseville.

– LVIturva tekee ammattitaitoista ja taitavaa työtä. Työntekijät ovat hyväkäytöksisiä ja asiallisia, siististi talossa työtä tekeviä kavereita. Toiminta on sujuvaa ja kaikin puolin voin antaa hyvän kiitoksen tehdystä työstä!

Teemme Suomen sujuvimpia remontteja niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Koska remontin tarvetta on usein vaikeaa arvioida itse, tarjoamme myös maksuttomia kartoituksia. Meiltä saat aurinkosähköön, lämmitysverkostoon, viemäriin, ilmanvaihtoon sekä käyttövesiputkistoon liittyvät kartoitukset ja remontit.

Tehtävämme on myös tuoda kodin ylläpitoon liittyvä tieto helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Näin estämme vahinkoja tapahtumasta ja parannamme suomalaisten elämänlaatua. Toivomme ja teemme kovasti töitä sen eteen, että saisimme olla myös sinun kotisi kumppani.

Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi