Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Taloushallintoliitto tukee ja auttaa jäseniään monipuolisesti

Ecomill Oy on tilitoimisto, joka haluaa tarjota asiakkailleen hyvinvoivaa taloushallintoa. Yritys on myös Suomen Taloushallintoliitto ry:n auktorisoitu jäsen. Taloushallintoliitto tarjoaa jäsenilleen muun muassa koulutusta, neuvontapalveluita sekä uutta ja ajankohtaista tietoa.

Ecomillin palveluihin kuuluvat laajasti erilaiset taloushallinnon palvelut. Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa erilaiset ja erikokoiset konsultointi- ja palveluyritykset. Ecomill työllistää tällä hetkellä yhteensä seitsemän henkilöä.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvinvoivaa taloushallintoa. Hyvinvoiva taloushallinto tarkoittaa sitä, että asiakkaan asiat ovat siinä kunnossa, että hän voi nukkua yönsä hyvin ja saa yrityksestä tarvitsemansa elannon, kuvailee yrittäjä ja hallituksen puheenjohtaja Johanna Vuorto-Honkala.

– Toisaalta on kyse myös sitä, että asiakas on osannut asettaa omat tavoitteensa, niin taloudelliset kuin muutkin, ja ne toteutuvat, hän jatkaa.

Auktorisointi luo uskottavuutta

Ecomill on Taloushallintoliiton jäsen ja samalla liiton auktorisoima tilitoimisto. Auktorisoitavalle tilitoimistolle on tietyt vaatimukset, jotka kertovat muun muassa toiminnan luotettavuudesta sekä yleisesti hyvän tilitoimistotavan noudattamisesta. Hakijalla on oltava KLT-tutkinto. Auktorisoinnista päätetään tehtävän tarkastuskäynnin perusteella.

– Tarkastuskäynnillä tarkastaja kävi läpi kanssamme IT-järjestelmien prosesseja, dokumentointia, tilinpäätöstemme laatua, tase-erittelyitä ja niin edelleen. Jos asiat ovat kunnossa, ei tarkastuksessa ole mitään ihmeellistä, Vuorto-Honkala toteaa.

Kun yrityksestä tulee liiton jäsen, saa yritys käyttöönsä auktorisoidun jäsenen sertifikaatin. Auktorisointia täytyy pitää yllä, ja kerran viidessä vuodessa Taloushallintoliitto tarkistaa tilitoimiston toiminnan. Jos kaikki on edelleen kunnossa, voi tilitoimisto säilyttää jäsenyytensä sekä saamansa sertifikaatin.

Koulutus- ja neuvontapalvelut jäsenyrityksen tukena

Taloushallintoliitto tarjoaa jäsenilleen muun muassa koulutus- ja neuvontapalveluita sekä ajankohtaista tietoa. Liitto tarjoaa jäsenilleen myös vastuuvakuutuksen. Liiton jäsenistä muodostuu Vuorto-Honkalan mukaan oma yhteisönsä.

– Yksi konkreettinen hyöty on se, että olemme tutustuneet kollegoihin ja löytäneet paljon hyviä yhteistyökumppaneita. Myös koulutussisällöt ovat olleet äärimmäisen hyviä. Saatua tietoa on voinut soveltaa heti käytännössä. Hyvää on myös se, että saatavilla on neuvontapalvelua ja viestinnällistä tukea, Vuorto-Honkala summaa.

– Mielestäni meidät on huomioitu Taloushallintoliitossa todella hyvin. Henkilökunta on pätevää ja he tuntevat alan äärimmäisen hyvin, hän kiteyttää.

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon konsulttiyritysten toimialaliitto, jonka päämääränä on kehittää toimialaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Taloushallintoliitto tarjoaa alan yrityksille räätälöityjä palveluja kuten koulutusta, toimialauutisia ja tutkimuksia. Liitto julkaisee alan johtavaa ammattilehteä Tilisanomia, hallinnoi KLT-tutkintoa ja valvoo alan etuja eri hankkeissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi