Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Toiveiden koti mutkattomasti

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Mari ja Jussi Petreliuksen kuusihenkiselle perheelle valmistui omiin tarpeisiin räätälöity koti Joensuun Marjalaan. Taloykköset piirsi ja rakensi kodin Petreliusten omien suunnitelmien pohjalta. Petreliukset pitävät yritystä ryhdikkäänä ja luotettavana. Asumista leimaa tyytyväisyys.

Petreliusten perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi 3- ja 5-vuotiaat pojat, 8- ja 11-vuotiaat tytöt ja kaksi koiraa. Uuden 150-neliöisen talon keskiössä on 65:n neliön tupakeittiö, jossa perhe yhdessä laittaa ruokaa, pelaa, leikkii, tekee läksyjä ja toimittaa kodinaskareita. Kodissa on viisi makuuhuonetta, iso kodinhoitohuone ja lämmitetty autotalli.

“Me olimme ensikertalaisia talonrakentajina. Taloykköset pitää huolen asiakkaasta ja ottaa huomioon asioita, joita en olisi itse älynnyt huomioida.”

– Asuimme aiemmin pienemmässä talossa, jossa jouduimme ruokailemaan vuoroissa. Sitten syntyi ajatus siitä, että voisihan sitä väljemminkin asua. Nyt voimme olla tuvassa yhdessä. Lämmitetty autotalli toimii harrastus-, urheilu- ja askartelutilana. Meillä on siellä tatamit, sillä mieheni harrastaa kamppailulajeja, ja lapsemme tykkäävät voimistella, Mari kertoo.

Oma suunnittelu ja arjen pyörittämisen näppäryys näkyvät Petreliuksen kodissa muutenkin. Makuuhuoneista jätettiin pois kiinteät kaapit, minkä johdosta pyykin käsittely tapahtuu kokonaisuudessaan kodinhoitohuoneessa. Jussi metsästää, joten kodinhoitohuoneeseen on tehty tilat myös riistan esikäsittelylle. Lisäksi taloa kiertää terassi, ja ulko-ovia on useita.

Koti emännän omista suunnitelmista

– Halusimme kodin, joka vastaisi laatuvaatimuksiamme, mutta olisi mahdollisimman edullinen. Tein tuntikaupalla itse suunnittelua, jotta saisimme kodin, jossa pieneen tilaan on edullisesti sijoitettu kaikki toiveemme, Mari kertoo.

Petreliukset päättivät lähteä taloprojektiin, jos he voisivat esittää toiveet uudesta kodista, ja joku muu tekisi itse työn. Mari kävi läpi usean yrityksen tarjonnan, mutta yksi oli yli muiden.

– Monissa firmoissa esitettiin huokea malli, johon muutoksien tekeminen lisäsi hintaa. Meillä oli aiempaa kokemusta Taloykkösistä kylpyhuoneremontin yhteydessä, joten päätimme viedä realistiset toiveemme heille ja kertoa, kuinka paljon urakka saa maksaa. Kotimme on toteutettu emännän omien suunnitelmien perusteella. Taloykköset rakensi kotimme sovitulla budjetilla, Mari hymyilee.

Luotettava ja ryhdikäs yritys

Kevättalvella 2015 Petreliukset kuulivat saaneensa Joensuun kaupungilta tontin kanavan varrelta. Tontti raivattiin talkootyönä ystävien kanssa, minkä jälkeen tehtiin maansiirtotyöt, paalutus ja pohja. Talopaketti saapui alkusyksystä, ja kodin seinät nousivat pystyyn parissa päivässä.

– Taloykkösten urakka alkoi jo perustusten teosta. Yhteyshenkilönä toimi Ismo Leppänen ja itse rakentajana Pekka Leppänen. Yhteydenpito heidän kanssaan oli helppoa ja yhteistyö mutkatonta. Pääsimme muuttamaan uuteen kotiin huhtikuun alussa vuonna 2016. Talo valmistui jopa pari viikkoa etuajassa. Valmistumista oli kiva seurata, ja olimme aina tervetulleita työmaalle.

Mari on vakuuttunut Taloykkösten toiminnasta, sillä hänen mukaansa myös suullisesti sovitut asiat pitävät. Työnteko on ryhdikästä, ja budjetissa pysytään eurolleen. Omassa kodissa asumista leimaa tyytyväisyys.

– Me olimme ensikertalaisia talonrakentajina. Taloykköset pitää huolen asiakkaasta ja ottaa huomioon asioita, joita en olisi itse älynnyt huomioida. On hienoa asua kodissa, jonka on itse suunnitellut. Tämä on käytännöllinen meidän perheemme tarpeille. Lapset tykkäävät siitä, että meillä on vihdoin tarpeeksi tilaa, Mari hymyilee.

Taloykköset Oy on rakennusliike, joka rakentaa yksilöllisiä uudisasuntoja Pohjois-Karjalan ja Lahden alueella. Taloykköset myy rivitalo- ja kerrostaloasuntoja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.