Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“Parempaa työnantajaa en voi kyllä kuvitella”

Markku Palovaara ja Maria Mäntylä ovat tehneet töitä yhdessä jo useita vuosia. Maria työskentelee Tapojärvi Oy:n tytäryhtiö Hannukainen Mining Oy:llä ympäristöinsinöörinä ja Markku puolestaa Tapojärvellä projektityöntekijänä. Molemmat ovat viihtyneet työssään paremmin kuin hyvin.

Tällä hetkellä Marian työnkuvaan kuuluu paljon ympäristöluvitukseen liittyviä asioita.

– Teemme töitä yhdessä konsultin kanssa. Sen lisäksi vastuulleni kuuluvat hankkeemme laatuasiat. Teen Tapojärvi Oy:lle myös kehityshankkeita, Maria kertoo.

Markun työnkuva projektityöntekijänä on hyvin monipuolinen.

– Pääsääntöisesti teen vähän niin kuin kaikkea – autan dokumenttien hallinnassa aika paljonkin ja lisäksi olen päivitellyt esimerkiksi prosessikaavioita. Tällä hetkellä koen todella inspiroivaksi tuon Italian projektin. Sen suhteen pöytä on tavallaan tyhjä ja sinne piirretään uutta. Se on erittäin mielenkiintoista, Markku summaa.

Monipuoliset tehtävät ja vaikutusmahdollisuudet tekevät työstä mielenkiintoista

Maria aloitti uransa Tapojärvellä alunperin Röyttään tehtaalta Torniossa. Hän toimi tuotantoassistenttina, huolehti tuotannon kirjauksista, piti pyöräkonekuskien tonneja ylhäällä ja hoiti juoksevia asioita.

– Ihan aluksi kun sinä tulit töihin, niin minähän annoin sinulle työtehtäviä. Pääsit mittaamaan pohjavesipintoja. Hakkasimme myös kiviä ja teimme näytteenkäsittelyä. Nyt teemme sitten prosessikaavioita, kertoo Maria hymyillen Markulle.

– Minulle on työssäni tosi tärkeää se, että saan oikeasti vaikuttaa siihen, että minkalaista kaivosta olemme perustamassa. Haluamme tehdä ympäristöasiat hyvin ja ottaa siihen mukaan myös kiertotalouden, Maria painottaa. 

Työyhteisö on kuin iso perhe

Sekä Maria että Markku viihtyvät työssään hyvin.

– Koen olevani mukana tässä Tapojärvi Oy:n perheessä. Se tuntuu niin kuin omalle perheelle tekisi, joten sitä haluaa tehdä kaiken hyvin, Maria kuvailee.

Markun työssä näkyy tällä hetkellä hyvin vahvasti kansainvälisyys. Hän tekee paljon yhteistyötä ranskalaisten, saksalaisten, espanjalaisten ja varsinkin italiaisten kumppanien kanssa.

– Minä olen ainakin viihtynyt todella hyvin. Välillä on tullut kotoa viestiä, että voisi täältä joskus tulla poiskin, Markku virnistää.

– Parempaa työnantajaa en voi kyllä kuvitella, Maria kiteyttää.

Tapojärvi on suomalainen kaivos- ja tehdaspalveluiden erikoisosaaja, kiertotalouden edelläkävijä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.