Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5”

Tehden Oy on valtakunnallisesti toimiva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen liiketoimintaa tehostavia yritysohjelmistoja. Optimal Performancelle Tehden toteuttaa muun muassa kassajärjestelmän. Tehdenin tarjoama avaimet käteen –palvelu ilahdutti kuntosaliyrittäjää, koska se helpotti suuren työmäärän keskellä kuntosalia perustettaessa.

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehden Oy:hyn päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

– Kun aloitimme toimintamme alkuvuodesta 2015, kävin oikeastaan läpi kaikki mahdolliset systeemit, joilla kaikki laskutus ja kuluvalvontakin saadaan hoidettua, kuntosaliyrittäjä ja voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkola kertoo.

Kaikki tarpeellinen toimii

– Tehden hoitaa kaiken tarvittavan. En oikeastaan halua maksaa mistään ylimääräisestä. Haluan vain, että kaikki tarpeellinen toimii ja siinä kaikki, Jaakkola toteaa.

“Se on ollut loistavaa, että Tehden on tavallaan tehnyt itsensä todella näkymättömäksi sillä, että se toimii.”

Tehden toimittaa Optimal Performancelle kassajärjestelmän lisäksi esimerkiksi maksupäätteen ja laskutusjärjestelmän. Kuntosalin jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun perinteisesti tiskillä, minkä jälkeen laskutus tapahtuu Tehdenin toteuttamalla toistuvalla laskutuksella automaattisesti. Asiakasyritystä järjestelmä ei juuri työllistä.

– Oma menestykseni tulee kaikesta muusta, kuin kassajärjestelmän kanssa painimisesta. Kaikki aika, jonka joutuisi itse käyttämään sen kanssa säätämiseen, olisi pois valmennustyöstä ja palvelunkehityksestä, Jaakkola selventää.

Hyvällä tavalla näkymätöntä toimintaa

Jaakkola on tyytyväinen siihen, että Tehden toimii hoitaen kaiken tarvittavan ikään kuin huomaamattomasti. Hänen mukaansa on sitä parempi, mitä vähemmän kassajärjestelmän olemassaoloa edes huomaa.

– Se on ollut loistavaa, että Tehden on tavallaan tehnyt itsensä todella näkymättömäksi sillä, että se toimii. Oma asiakaskokemukseni Tehdenistä on varaukseton 5/5, Jaakkola vakuuttaa.

Tehden Oy on uuden ajan ohjelmistoyritys, joka valmistaa laadukkaita ohjelmistoja pilvipalveluna yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.