Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Joustavat toimitukset Lemminkäisen tarpeiden mukaan

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Teräsmyynti Timo Lehtimäki valikoitui rakennusyhtiö Lemminkäisen Jyväskylän alueen rakennustyömaiden teräksen toimittajaksi paikallisuuden sekä kilpailukykyisen hinnoittelun perusteella. Paikallisuus mahdollistaa muun muassa joustavat ja nopeat toimitukset kunkin työmaan aikataulun ja tarpeen mukaisesti.

Lemminkäisen työmaille tarvittavat rakenne- ja muut teräkset tilataan Teräsmyynti Timo Lehtimäeltä valmiiksi mittoihin leikattuina. Asennuksen hoitaa Lemminkäinen itse. Jyväskylän työpäällikkö Ville Niskakangas on ollut tyytyväinen Teräsmyynti Timo Lehtimäen toimintaan.

– Valitsimme Teräsmyynti Timo Lehtimäen paikallisuuden sekä kilpailukykyisen hinnoittelun perusteella, Ville muistelee.

“Valitsimme Teräsmyynti Timo Lehtimäen paikallisuuden sekä kilpailukykyisen hinnoittelun perusteella”

Paikallisuuden monet edut

Paikallisuus on osoittautunut useammassa suhteessa suureksi eduksi. Teräkset toimitetaan työmaille läheltä, mikä puolestaan mahdollistaa esimerkiksi aikataulujen ja tilausten joustavuuden.

– Teräsmyynti Timo Lehtimäki pystyy toimittamaan tilauksemme joustavasti, meidän aikataulujemme ja tarpeidemme mukaan. Tarvittaessa toimitukset tulevat hyvinkin nopeasti. Ainahan se helpottaa, kun tavarantoimittaja on lähellä, Ville summaa.

Toimitusten nopeus ja aikataulujen joustavuus eivät ole ainoa paikallisuudesta saatava etu. Paikallisuus mahdollistaa nimittäin myös sen, ettei Lemminkäisen juurikaan tarvitse varastoida teräsmateriaaleja työmailleen.

– Tilaamme paljon suhteellisen pieniä toimituksia, esimerkiksi erilaisia teräspilareita ja elementtiasennuksiin tarvittavia korkolappuja. Toimitusten tullessa läheltä olemme aina voineet tilata vain sen verran tavaraa kuin tarvitsemme. Tämä mahdollistaa sen, ettei meidän ole juurikaan tarvinnut varastoida teräksiä työmaille, Ville kiittelee.

“Teräsmyynti Timo Lehtimäki on mielestäni luotettava toimija”

Ville kokee, että Teräsmyynti Timo Lehtimäen toiminta on kaikkineen ollut asiakaslähtöistä, luotettavaa sekä joustavaa. Joskus työmaiden aikatauluissa saattaa tulla muutoksia, jotka vaikuttavat myös teräksien tilauksiin. Tämä ei kuitenkaan ole tuottanut ongelmia.

– Teräsmyynti Timo Lehtimäki on mielestäni luotettava toimija ja voin suositella heitä. Heiltä kun tilaa, niin tavara tulee, Ville kiteyttää.

Teräsmyynnin kautta kaikki metallit mittoihin leikattuna ja pintakäsiteltynä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi