TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Lauri Nevalainen: ”Työntekijät viihtyvät täällä”

Lauri Nevalainen työskentelee Terawattilla LVI-työnjohtajana. Työssään Lauri vastaa omakotitalorakentamisen LVI-työnjohdosta. Parasta Terawatilla työskentelyssä ovat hänen mielestään tyytyväiset asiakkaat sekä oman työn jäljen näkeminen.

“Terawattin työntekijöiltä vaaditaan jämäkkää ammattitaitoa ja asiakaspalveluosaamista. Pitää olla luotettava ja suoraselkäinen sekä tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.”

Terawatt tarjoaa talotekniikkapalveluita asuinrakennuksiin, toimitiloihin sekä linjasaneerauskohteisiin. Yritys tuli Laurille tutuksi jo hänen opiskelujensa aikana. Lauri opiskeli Metropoliassa LVI-työnjohtajaksi. Tieto vapaasta työpaikasta tuli koulun kautta ja Lauri päätti laittaa hakemuksen menemään.

– Lähdin hakemaan Terawattille sen takia, että yritys viesti minulle olevansa ammattitaitoinen, nuorekas sekä kehittyvä yritys, Lauri muistelee.

– Jo ensimmäisellä käynnillä oli tunnelma vastaanottavainen. Minulle tuli heti sellainen kuva, että tämä olisi hyvä paikka työskennellä, hän lisää.

Ammattitaitoa ja asiakaspalveluosaamista

Nyt Lauri on työskennellyt Terawattilla noin vuoden ajan. Tavalliseen työpäivään kuuluu yleisesti esimerkiksi toimistotyötä, työmaakäyntejä sekä asiakastapaamisia. Parasta työssä ovat Laurin mukaan tyytyväiset asiakkaat sekä oman, hyvän työn jäljen näkeminen.

– Se, että asiakas on tyytyväinen, vaatii paljon. Asiakkaat ovat tyytyväisiä siinä vaiheessa, kun kaikki eri osa-alueet hoitavat hommansa hyvin – niin myynti, asennus kuin työnjohto, Lauri painottaa.

– Terawattin työntekijöiltä vaaditaan jämäkkää ammattitaitoa ja asiakaspalveluosaamista. Pitää olla luotettava ja suoraselkäinen sekä tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, Lauri sanoo.

Yhteistä tekemistä myös työajan ulkopuolella

Työntekijöillä on yhteistä ohjelmaa myös työajan ulkopuolella. Porukalla saatetaan käydä esimerkiksi ajamassa kartingia, keilaamassa tai muuten liikkumassa. Terawatt järjestää myös yhteisiä virkistyspäiviä. Liikunta on oleellinen osa jokaisen terawattilaisen arkea.

– Olemme osallistumassa esimerkiksi tämän vuoden Helsinki City Runiin. Meillä alkoi myös tammikuussa kampanja, jossa jokainen urheilusuoritus merkitään mobiilisovellukseen ja voittajatiimi palkitaan aktiivisuusrannekkeilla, Lauri summaa.

”Työntekijät viihtyvät täällä”

Terawattin työilmapiiriä Lauri kuvailee kannustavaksi. Hänen mukaansa ketään ei jätetä yksin. Esimiesten kanssa voi keskustella sekä työ- että henkilökohtaisista asioista. Terawattin työntekijät koostuvat vastavalmistuneista 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin henkilöihin.

– Terawattilla on hyvin kannustava ilmapiiri. Työntekijältä myös vaaditaan. Jokaisen pitää kantaa vastuu itsestään ja omista tekemisistään. Kukaan ei kuitenkaan jää yksin pulaan mahdollisten ongelmiensa kanssa, Lauri kertoo.

– Työntekijät viihtyvät täällä. Sen huomaa siitä, että he hymyilevät, Lauri kiteyttää.

– Arvostan Terawattilla työskentelyssä eniten sitä, että täällä ollaan ylpeitä siitä, mitä tehdään ja tehdään se kunnolla sekä huolella loppuun. Meidän tärkein arvomme on saada asiakkaalle hyvä mieli koko projektista, Lauri päättää.

Terawattin palvelutarjontaan kuuluu koko talotekniikka: LVI, sähkö ja automaatio. Terawatt toteuttaa kohteiden suunnittelun, asennukset ja huollon. Asiakaskunta muodostuu sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi