TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Työpaikka, jossa työntekijää arvostetaan ja häneen luotetaan

Sähkö- ja LVI-urakointia tekevä Terawatt Oy työllistää satakunta ihmistä ympäri Suomen. Marko Katainen työskentelee Terawattin Jyväskylän toimipisteellä sähköpuolen työnjohtajana. Parasta työssä on ollut loistava yhteisö sekä mahdollisuudet vaikuttaa omiin työskentelytapoihin.

“Haemme reippaita, rehellisiä ja oma-aloitteisia työntekijöitä. Jos haluat tulla sellaiseen työyhteisöön, jossa sinua arvostetaan ja sinuun luotetaan, tule meille töihin.”

Marko aloitti Terawattilla vuonna 2011 sähköasentajana. Vuonna 2013 hän yleni työnjohtajaksi. Nykyiseen toimenkuvaan kuuluu työnjohto ja esimiestehtävät.

– Saamme tehdä asiakkaillemme hyviä ja toimivia koteja. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työkaverit mahtavia. Työssä on myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseään, Marko kertoo.

Työyhteisö, jossa viihtyy

Työilmapiiri on Terawattilla kunnossa. Huumori kukkii, ja porukka on nuorekasta sekä iloista, vaikka joukkoon mahtuu hyvin erilaisia ihmisiä.

– Olen kokenut, että työntekijät viihtyvät Terawattilla. Heitä arvostetaan ja heitä kuunnellaan. Asentajien mielipiteitä otetaan huomioon ja niitä viedään eteenpäin. Pystymme määrittelemään ja muotoilemaan omia työtapojamme, Marko toteaa.

Työskentelyssä vaaditaan vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä esimerkiksi silloin, kun asiakas ei ole täysin tyytyväinen.

– Haastavia asioita ovat tietyt ristiriitatilanteet, jos emme ole esimerkiksi onnistuneet odotetulla tavalla. Asiakkaiden kanssa pitää pystyä keskustelemaan ja asioita pitää pystyä sovittelemaan, Marko pohtii.

Tarvittaessa poikkeuksellisia järjestelyjä

Terawattilla työskentelyssä Marko arvostaa erityisesti sitä, että työntekijöille annetaan tilaa toimia. Yritystä kehitetään yhdessä niin, että kaikilla on hyvä olla. Hyvien kokemustensa myötä hän suosittelisi Terawattia työpaikkana myös muille. Työntekijät ja heidän perheensä ovat yritykselle tärkeitä, ja heistä pidetään hyvää huolta.

– Jos työntekijä on esimerkiksi työmatkalla ja kotona lapsi sairastuu, pystymme järjestämään paikalle lastenhoitajan, jolloin työntekijä voi tehdä työsuoritteen loppuun ja palata sitten kotiin, Marko kertoo.

– Haemme reippaita, rehellisiä ja oma-aloitteisia työntekijöitä. Jos haluat tulla sellaiseen työyhteisöön, jossa sinua arvostetaan ja sinuun luotetaan, tule meille töihin, hän sanoo lopuksi.

Terawattin palvelutarjontaan kuuluu koko talotekniikka: LVI, sähkö ja automaatio. Terawatt toteuttaa kohteiden suunnittelun, asennukset ja huollon. Asiakaskunta muodostuu sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi