Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Teuvan Keitintehtaan grillissä paistuvat makkarat Suomenlinnan kesäteatterin katsojille

Suomenlinnan kesäteatteri sijaitsee nimensä mukaisesti Suomenlinnan saaressa Helsingin edustalla. Ennen teatterin alkua ja sen väliajalla toimii lavan vieressä teatterin kahvio. Teuvan Keitintehtaan grillissä paistuu kerralla useita kymmeniä makkaroita katsojille tarjottavaksi.

– Makkara kuuluu kesäteatteriin ihan yhtä paljon kuin jalkapallo-otteluihinkin, naurahtaa kahvion toiminnasta vastaava Eeva Oinonen.

Iso grilli mahdollistaa suuret määrät

Kahvio ja sen tarjottavat kuuluvat olennaisena osana teatterielämykseen. Koska kyseessä on ulkoilmakahvio, asettavat esimerkiksi sääolosuhteet omat haasteensa kahvion toiminnalle.

– Emme voi jättää tähän kojulle mitään säilöön yöksi. Kaikki tavarat tuodaan tähän erikseen ja pystytys tapahtuu suoraan täällä. Avaamme tunti ennen näytöksen alkua, kertoo kahvion työntekijä Anna Lakner.

– Käytössämme on Teuvan Keitintehtaan grilli. Grillaamme sillä tunnin ajan ennen näytöstä sekä 20 minuutin mittaisen väliajan. Makkaraa menee väliajalla, noh, sanotaanko hirveästi, Oinonen toteaa.

– Grilli on sen verran laaja, että siinä saadaan isolla volyymilla paistettua makkaraa. Kun laittaa pikkaisen päällekkäin, niin kyllä siihen yhtä aikaa mahtuu sellaiset 70 makkaraa, Oinonen summaa.

Toimintavarmaan tuotteeseen voi luottaa

“Siihen voi aina luottaa, että grilli toimii.”

Teuvan Keitintehtaan grilli on toiminut kahvion käytössä hyvin. Se on ollut erittäin toimintavarma, mikä on työntekijöille tärkeää.

– Siihen voi aina luottaa, että grilli toimii. Kun makkaroita on tarpeeksi kauan käristänyt, voi lämpötilaa säätää pienemmälle ilman, että grilliä tarvitsee kokonaan sammuttaa. Näin sitä ei tarvitse sytyttää aina uudelleen ja uudelleen. Mielestäni grilli toimii kyllä todella hyvin, Lakner kiteyttää.

– Talveksi grilli lähtee huoltoon. Se talvehtii Teuvan Keitintehtaalla ja tulee taas keväällä takaisin, kun grillaaminen aloitetaan, Oinonen sanoo.

Teuvan Keitintehdas Oy tarjoaa korkealaatuisia tuotteita vaativiin olosuhteisiin. Tuotteisiin kuuluvat kenttä- ja katukeittiöt, erikoiskeittimet sekä muut liikuteltavat ruoanvalmistuslaitteet kaikenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi Teuvan Keitintehdas valmistaa Parra-saunatuotteita kuten kiukaita, saunapatoja ja hormistoja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi