Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Talso tarjoaa markkina-alustan toimitiloille

Jyväskylän OP-Kiinteistökeskus mainostaa vuokrattavia ja myyntiin tulleita toimitilojaan Talso Oy:n tuottamassa toimitilat.fi-palvelussa. Toimitilavälittäjä Janne Kotamäen mukaan asiakkaat kokivat aiemmin, että kohteita on vaikea löytää, eivätkä omat Internet-sivut mainonnassa riittäneet. OP-Kiinteistökeskus halusi kohteensa portaaliin, joka tavoittaa asiakkaat varmasti.

– Kun vertailimme vaihtoehtoja, tartuimme toimitilat.fi-palveluun sen vuoksi, että se on hyvin yksinkertainen käyttää, Kotamäki kertoo.

“Sivustolle on helppo syöttää vuokralle tai myyntiin tulleet kohteet ja ne lähtevät nopeasti näkyviin.”

Kotamäen mukaan tärkeäksi asiaksi muodostui se, ettei aikaa tuhlaannu siihen, miten oman vuokra- tai myynti-ilmoituksen saa näkyviin.

– Toimitilat.fi-palvelu on mielestäni laadukas palvelun tilaajan näkökulmasta. Sivustolle on helppo syöttää vuokralle tai myyntiin tulleet kohteet ja ne lähtevät nopeasti näkyviin.

Toimitilat.fi:n kävijämäärät ovat vertaansa vailla

Talsolta palvelu tilattiin Kotamäen mukaan ennen kaikkea siksi, että toimitilat.fi on toimitilamarkkinoilla se katsotuin ja käytetyin palvelu. OP-Kiinteistökeskuksen asiakkaat seuraavat tiiviisti, mitä sivustolla on tarjolla ja ovat yhteydessä OP-Kiinteistökeskukseen sen mukaan.

– Tieto asiakkaan kiinnostuksesta toimitilaa kohtaan tulee meille sähköpostitse. Sitten olemme tietysti heihin yhteydessä, Kotamäki linjaa.

Päivittäinen hyöty tulee näkyvyydestä

Palvelun konkreettinen hyöty näkyy Kotamäen mukaan siinä, että ihmiset voivat keskitetysti käydä katsomassa toimitiloja samasta paikasta. Toimitilat.fi-sivuston käytön myötä OP-Kiinteistökeskus on saanut tärkeää näkyvyyttä.

– Olemme kokeneet sen päivittäiseksi hyödyksi. Hyödyn näkee myös katsojatilastoista ja siitä, montako ihmistä kohdetta on käynyt katsomassa, Kotamäki päättää.

Toimitilat.fi on toimitilan tarjoajan ja etsijän kohtaamispaikka. Palvelussa on tarjolla tuhansia vapaita toimitiloja lukuisilta eri toimitilatarjoajilta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi