Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ari Kammonen, Hartela Etelä-Suomi Oy: ”Torppari Yhtiöillä on maine, että hommat hoituvat”

Torppari Yhtiöt Oy on jo toista kertaa mukana Hartelan rakennusprojektissa. Työmaapäällikkö Ari Kammosen mukaan Torppari Yhtiöt osoittivat ensimmäisessä rakennuskohteessa pystyvänsä myös isoihin ja vaativiin töihin, jonka vuoksi yhteistyö jatkui uuden projektin merkeissä.

Hartela Etelä-Suomi Oy:n toimenkuvaan kuuluu muun muassa toimistotalokohteita ja asuntotuotantoa. Asuntotuotannossa he käyttävät enemmän omia työntekijöitään, mutta toimistotalo- sekä toimitilakohteissa he käyttävät paljon alihankkijoita.

– Alihankkijoilta arvostan tehokasta ja järjestelmällistä toimintaa, Kammonen kertoo.

Hartela palkkasi Torppari Yhtiöt Espoon Perkkaan toimistorakennuksen työmaalle ensin perustusurakoitsijaksi, mutta työt sujuivat niin hyvin, että Hartela teki Torppari Yhtiöiden kanssa vielä lisäsopimuksia.

Moitteetonta työntekoa loppuun asti

Torppari Yhtiöiden urakkaan kuuluu Perkkaan työmaalla perustukset sekä ison parkkitalon vaativat pohjarakenteet.

“Hommat ovat menneet sovitusti ja saatu aina valmiiksi silloin kun pitää.”

– Torppari Yhtiöt pystyvät tekemään isoja ja vaativia kohteita, se on tässä todistettu. Hommat ovat menneet sovitusti ja saatu aina valmiiksi silloin kun pitää. Esimerkiksi elementtiasennukset päästiin aloittamaan päivälleen silloin, kuin piti, Kammonen kiittelee.

Työn laatua Kammonen kuvailee moitteettomaksi ja jos jotakin pientä korjattavaa on ollut, se on korjattu välittömästi.

– Jälkitöitä Torppari Yhtiöiden töistä ei tähän mennessä ole ollut. He ovat hoitaneet hommansa loppuun asti kunnolla, Kammonen jatkaa.

Ammattitaitoinen työnjohto

– Torppari Yhtiöiltä saa ammattitaitoisen työnjohdon urakan mukana, joka on työmaalla läsnä jatkuvasti. Lisäksi heiltä saa ammattitaitoiset miehet työmaalle, Kammonen kuvailee.

Hartelan päätökseen valita Torppari Yhtiöt vaikuttivat hyvät referenssit sekä sopiva hinta.

– Voin suositella Torppari Yhtiöitä, jos on isoja ja vaativia työmaita. He pystyvät ne toteuttamaan, Kammonen päättää tyytyväisenä.

Torppari on vuonna 2011 perustettu Suomalainen rakennusliike. Runkorakentaminen kuten muotti- raudoitus- ja betonointityöt ovat Torpparin päätuotteita. Yritys tarjoaa lisäksi palveluita myös muille rakentamisen osa-alueille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi