Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Palvelut parantavat asumisterveyttä

Kouvolan kaupungin LVI-asiantuntija Juha Käki tietää sisäilmaongelmien johtuvan hyvin erilaisista seikoista. Löytääkseen ja kunnostaakseen mahdollisia ongelmia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä Kouvolan kaupunki tekee yhteistyötä TPI Control Oy:n kanssa.

Juha Käen mukaan sisäilmaongelmiin on monenlaisia syitä. Joskus syynä on esimerkiksi tilan liian suuri väkimäärä, mutta toisinaan myös ilmassa voi olla jotain, mikä aiheuttaa ihmisten herkistymistä. Lisäksi ongelmia voivat aiheuttaa esimerkiksi vesivuodot tai rakennusvirheet.

– TPI Control toimittaa meille nestekiertoisten järjestelmien tutkimuksia, ja sitten kun niistä löytyy vikoja, niin totta kai he hoitavat myös kunnostukset, Käki kertoo.

Myös omaan alaan liittymättömistä vioista raportoidaan

– TPI Controlin palveluiden laatu on minusta hyvä. Esimerkiksi raportit ovat selkeitä ja ymmärrettäviä, Käki mainitsee.

“Palveluiden käyttö tuottaa meille energiansäästöä, ja sitä kautta säästyy tietysti myös rahaa.”

Käki kertoo, että TPI Controlin työntekijät kertovat myös vioista, jotka eivät suoraan ole heidän alaansa. Jos he omaa työtään tehdessään huomaavat puutteita jossain muualla, kertovat he siitä eteenpäin.

– Nämä TPI Controlin havaitsemat viat vaikuttavat välillisesti asumisterveyteen, koska heidän ansiostaan niihin osataan puuttua ajoissa, Käki miettii.

Energiaa ja rahaa säästyy

Käki pitää TPI Controlin toimintasektoria melko näkymättömänä. Se, etteivät palvelukonseptit juuri näy, ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö ne olisi ammattilaisten työtä. Käki suosittelisikin yhteistyötä myös muille.

– TPI Controlin palvelukonseptit toimivat hyvin ja energiataloudellisesti. Palveluiden käyttö tuottaa meille energiansäästöä, ja sitä kautta säästyy tietysti myös rahaa, Käki toteaa.

TPI Control Oy on asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii ja analysoi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa, sekä suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja lämmönsiirtoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi