Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Tasaisempaa lämpöä asiantuntijoiden avulla

TPI Control on suunnitellut ja toteuttanut useisiin Hyvinkään kaupungin kiinteistöihin patteriverkoston huuhtelun ja puhdistuksen. Puhdistustyön ansiosta lämpö jakautuu tasaisemmin ja lämpötilat pysyvät kohdillaan. Tasainen lämpö vaikuttaa luonnollisesti myös tilojen käyttäjien hyvinvointiin.

Hyvinkään kaupungin tilapalveluiden LVI-asiantuntijana työskentelevän Juhani Lakasen tontille kuuluvat lämmitykseen, ilmanvaihtoon, veden käyttöön sekä yleisesti talotekniikkaan liittyvät asiat. Käytännössä hän toimii urakoitsijan suuntaan tilaajana ja vastaa suunnittelun ohjauksesta, pienistä investoinneista sekä korjauksista.

– Hankkeita suunnitellaan vuosittain. Etupäässä suunnittelen investointikohteet itse. Kun hankkeet saadaan toteutettua ja näen valmiin lopputuloksen, niin on se tietysti aina hieno asia. Toinen tärkeä asia on se, että saisin kentältä hyvää palautetta siitä, että kaikki on ok, Lakanen sanoo.

Tasaista lämpöä koko kiinteistöön

TPI Control on suunnitellut ja toteuttanut useampaan kaupungin kiinteistöön patteriverkoston huuhtelun ja puhdistuksen. Kohteet ovat olleet muun muassa koulu- ja päiväkotirakennuksia. Käytännössä Lakanen kertoo TPI Controlille kohteen, jonka jälkeen TPI Controlin asiantuntijat tekevät kartoituksen ja sen perusteella ehdotelman työn toteutuksesta, kestosta ja kustannuksista.

“Jos on yrityksen toimintaan tyytyväinen ja kaikki on toiminut, niin silloinhan sitä tulee käytettyä uudestaan samaa yritystä.”

– Puhdistuksen avulla talo saadaan lämpenemään tasaisesti. Olemme kyllä saaneet TPI:ltä apua tähän, Lakanen kertoo.

– TPI on tehnyt puhdistustöitä useampaan päiväkotiin ja koulurakennukseen. Esimerkiksi 70-luvulla rakennettu Vehkaojan koulun patteriverkosto on huuhdeltu kokonaan. Koululta on tullut hyvää palautetta ja huuhtelu onnistui hyvin, Lakanen iloitsee.

Hyvinvoivat käyttäjät keskiössä

Lakanen kokee, että TPI Controlin hinta-laatusuhde on hyvä. Hintaa tärkeämpää on kuitenkin se, että kaikki on toiminut niin kuin pitää.

– Jos on yrityksen toimintaan tyytyväinen ja kaikki on toiminut, niin silloinhan sitä tulee käytettyä uudestaan saman yritystä, Lakanen toteaa.

– Paras hyöty on se, että koulujen ja päiväkotien oppilaat ja lapset sekä henkilökunta voivat hyvin ja rakennus pysyy lämpöisenä sekä lämpö tasaisena, Lakanen painottaa.

TPI Control Oy on asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii ja analysoi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa, sekä suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja lämmönsiirtoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi