Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Kai Sainio, Mäntän Pintakäsittely: ”Timlin on rehti ja vastuuntuntoinen yritys”

Mäntän Pintakäsittely Oy tarjoaa erilaisia pintakäsittelypalveluita keskiraskaan teollisuuden tarpeisiin aina paperiteollisuudesta kivi- ja kaivosteollisuuteen. Isojen kappaleiden siirtelyyn on yrityksellä käytössään Trukki Timliniltä hankittuja trukkeja. Trukki Timlin saa erityistä kiitosta luotettavuudestaan, joustavuudestaan sekä trukkiensa laadusta.

Mäntän Pintakäsittelyn toimipiste sijaitsee nimensä mukaisesti Mäntässä Pirkanmaalla, josta erilaisia pintakäsittelypalveluita tarjotaan valtakunnallisesti koko Suomen alueelle. Yrityksen asiakkaat ovat pääsääntöisesti isoja keskiraskaan teollisuuden toimijoita esimerkiksi paperi-, sähkö-, kivi- ja kaivosteollisuudesta.

– 2000-luvun alussa meille tuli tarve uudelle trukkikalustolle. Tutustuimme silloin Timlinin toimintaan. Siitä lähtien olemme toimineet yhdessä, ja olemme hankkineet heiltä sekä isoja että pieniä trukkeja, kertoo Mäntän Pintakäsittelyn toimitusjohtaja Kai Sainio.

”Timliniltä on aina saanut laadukkaita käytettyjä trukkeja”

Tällä hetkellä Mäntän Pintakäsittelyllä on käytössään isoja trukkeja. Vuosien myötä trukkien vaatimukset ovat kasvaneet merkittävään osaan, ja isompien kappaleiden siirtelyn määrä on lisääntynyt jatkuvasti.

– Timliniltä on aina saanut laadukkaita käytettyjä trukkeja. Ne ovat olleet takuunalaisia, hyvässä kunnossa ja hyvin huollettuja. Hinta-laatusuhde on ollut Timlinillä erittäin hyvä, Sainio sanoo.

– Heillä on ollut erittäin laaja valikoima. Jos sopivaa konetta ei ole ollut, niin se on aina löydetty ja hankittu, Sainio summaa.  

Luottamus yhteistyön avaimena

Trukki Timlinin asiakaspalvelua Sainio kuvailee hyväksi. Kaikki hankitut trukit ovat olleet sellaisia kuin niiden on pitänytkin olla. Jos jotakin poikkeavaa on ilmennyt, on asia hoidettu kuntoon välittömästi. Tärkein asia Trukki Timlinin ja Mäntän Pintakäsittelyn välisessä yhteistyössä on Sainion mukaan luottamus.

– Timlin on rehti ja vastuuntuntoinen yritys. Toiminta on laadukasta, joustavaa ja ammattitaitoista. He osaavat trukkipuolen todella hyvin, Sainio kuvailee.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen heidän toimintaansa!

Trukki Timlin on käytettyjen trukkien asiantuntija Tampereella yli 30 vuoden kokemuksella. Yrityksen palveluihin kuuluvat trukkien myynti, vuokraus ja huoltopalvelut. Heiltä löytyy myös kattava valikoima trukkien varaosia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.