Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Olosuhdepalvelut mahdollistavat faktapohajsien analysoinnin ja optimoinnin

Turkulaisessa asunto-osakeyhtiö Topiaantuvassa on otettu käyttöön Turku Energian Olosuhdepalvelut. Olosuhdepalvelut tuovat tärkeää tietoa ja mahdollistavat faktapohjaisen seurannan siitä, mitä talossa esimerkiksi vuoden aikana tapahtuu.

Topiaantupaa isännöi Nättinummen Isännöinti Oy, joka on isännöintipalveluita tuottava yritys Turussa. Jokaiseen taloyhtiön asuntoon on asennettu asuntokohtaiset mittarit tarkkailemaan muun muassa lämpötiloja ja kosteutta. Turku Energia toimittaa asunto-osakeyhtiölle myös kaukolämpöä.

– Lähdimme tähän selvittääksemme faktapohjaisesti sen, mitä yksittäisessä kerrostalossa tapahtuu eri vuodenaikoina, kertoo Nättinummen Isännöinnin toimitusjohtaja ja isännöitsijä Ari Vuorela.

– Tässä on merkitystä esimerkiksi ilmastonmuutoksella. Kun kaikkien järjestelmien faktapohjainen hallinta on nykyisin mahdollista, niin tässä on kysymys juuri mahdollisuudesta hallita, ohjata ja säätää järjestelmää optimaaliseksi sekä käyttäjän että tuottajan näkökulmasta, Vuorela jatkaa.

asoy

Käteen jää runsas määrä faktaa

“Meillä on nyt mahdollisuus ihan oikeasti analysoida tietoja huoneistotasolla ja rakennusten välillä.”

Tähän asti kokeilusta on Vuorelan mukaan jäänyt käteen runsas määrä faktaa. Taloyhtiössä on kaksi erillistä rakennusta. Olosuhdepalvelut mahdollistavat eri huoneistojen ja rakennusten välisten seurannan.

– Meillä on nyt mahdollisuus ihan oikeasti analysoida tietoja huoneistotasolla ja rakennusten välillä. Voimme seurata esimerkiksi lämmityksen tasapainoa ja sen toimintaa, Vuorela selventää.

faktaa

Vakaa ja luotettava kumppani

Vuorela on tehnyt pitkään yhteistyötä Turku Energian kanssa oman uransa aikana. Turku Energia yrityksenä tuo hänen mieleensä ensisijaisesti vakauden ja luotettavuuden.

– Omankin urani aikana on ollut ilo todistaa sitä, miten Turku Energia on muuttunut laitostyyppisestä toimijasta asiakaslähtöiseksi, kehittyväksi yritykseksi, Vuorela kiittelee.

turkuenergia

Turku Energian energiapalvelut kattavat sähköenergian ja sähkön siirron, kaukolämmön,- jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi